بحران تشنگی در ۷۸ روستای بشاگرد+تصویر
بحران کم آبی در شهرستان بشاگرد پای رئیس امور دفاعی و ایمنی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را به این شهرستان باز کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بشاگرد نیوز، بحران کم آبی و تشنگی در بالغ بر ۷۸ روستای شهرستان بشاگرد در شمال شرق هرمزگان پای ملکوتی خواه رئیس امور دفاعی و ایمنی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور را هم به این شهرستان باز کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بشاگرد نیوز,جمع بندی کارشناسان در پایان این سفر به این صورت بود که سد جگین را باید از مرگ حتمی نجات داد.
,راه کار ارئه شده توسط کارشناسان در این سفر این بود که حداقل باید ۱۰ آب بند که مشابه آب در روستای خمینی شهر بشاگرد اجرا شده است را در بستر رودخانه جگین ساخته شود.
,به گفته کارشناسان ساخت آب بندها در مسیر رودخانه جگین هم مانع پر شدن سد بزرگ جگین توسط رسوبات ناشی از باران های فصلی می گردد و هم اینکه مردم محروم و تشنه روستاهای بشاگرد از تشنگی خانمان سوز نجات پیدا می کنند.
,در این سفر صالح دریانورد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان نیز محمود ملکوتی خواه را همراهی می کرد.
, ,
,
, این بی آبی مطلق، وضعیت معیشتی مردم روستاهای شهرستان بشاگرد را با چالش های بسیاری مواجه کرده است. گرمای شدید هوا، عدم استفاده از وسایل سرمایشی مطلوب و از همه مهم تر فقدان آب آشامیدنی سالم وضعیت بسیار بحرانی را برای ساکنین این منطقه به وجود آورده است.
,بحران کم آبی این روزها به مرکز شهرستان بشاگرد هم رسیده است و مردم شهر سردشت نیز از این تشنگی رنج می برند.
,امید است که این سفر برای حل این مشکل مثمر ثمر باشد و مردم شهرستان بشاگرد در آینده نزدیک از تشنگی چندین ساله رها شوند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه