رئیس انبوه سازان مسکن استان خوزستان ؛
باید به معماری اصیل اسلامی-ایرانی باز گردیم
حقوق شهروندی که باید در اولویت مدیریت شهری باشد زیر سؤال رفته است و نتیجه آن پیدایش منظری زشت و ناهمگون در شهر هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین:پور حاجت رئیس انبوه سازان مسکن استان خوزستان درخصوص نخستین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان، املاک و مستغلات اظهار کرد: این نخستین نمایشگاه انبوه سازی در استان است که نشان از وقوع اتفاقات خوشایند دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,وی با اشاره به اینکه مدیرعامل نمایشگاه های بین المللی استان خوزستان از برگزاری چنین نمایشگاهی استقبال کرد، افزود: به عنوان نمایندگان بخش خصوصی انبوه سازی در استان تلاش می کنیم تا آخرین دستاوردهای انبوه سازی را به نمایش بگذاریم.
,پورحاجت درخصوص کیفیت نمایشگاه یادآور شد: این نمایشگاه برای نخستین بار برگزار می شود به همین جهت مسلماٌ دارای نقاط ضعف است اما بخش خصوصی باتوجه به نامگذاری سال به” اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” در این بخش به عنوان پیشرو در بحث مسکن وارد شده است.
,رئیس انبوه سازان مسکن استان خوزستان با بیان اینکه بخش خصوصی انبوه سازان آمادگی کامل برای بازآفرینی شهری و بهسازی دارد ،خاطر نشان کرد: درکنار این نمایشگاه، همایش یک روزه ای در محل کتابخانه بین المللی شهر اهواز برگزار خواهیم کرد.
,وی بیان کرد: دغدغه ما اندیشه ایرانشهری، معماری و فرهنگ ایرانی است اما متأسفانه در حال حاضر شاهد ناهمگونی در ساخت و سازها و عدم توازن شهری هستیم که همین امر باعث به بیراهه رفتن معماری می شود.
,پورحاجت ضمن انتقاد از نحوه ساخت و ساز در سطح شهر اظهار کرد: حقوق شهروندی که باید در اولویت مدیریت شهری باشد زیر سؤال رفته است و نتیجه آن پیدایش منظری زشت و ناهمگون در شهر هستیم.
,وی درخصوص راهکار بازگشت به معماری اصیل اسلامی- ایرانی گفت: امیدواریم با مدیریت جدید و برنامه ریزی دقیق معماری ایرانشهری را با اولویت بازگشت به هویت اصیل برسیم که این امر جزء با همکاری تشکل های مدنی، مردم نهاد و سازمان های خصوصی میسر نمی شود.
]
ارسال دیدگاه