رئیس و تولیت حوزه علمیه آیت اله علوی خوانسار:
قرآن کریم، قانونی که تا به امروز جامعه اسلامی را اداره کرده است
حجت الاسلام صالحی خوانساری گفت: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله قانونی را برای بشر آورد که ملت عرب را به یک سیادت منحصر به فرد رساند و نظام حقوقی بر اساس دموکراسی و فرهنگ اسلامی تاسیس کرد که تا به امروز می تواند جامعه متمدن اسلامی را اداره کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشمه سار، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی صالحی خوانساری در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت مبعث رسول اکرم صلی الله علیه و آله روز گذشته در حسینیه ابن الرضا شهرستان خوانسار برگزار شد با اشاره به اثر تلاوت قرآن کریم در جوانان اظهار کرد: بهترین خلایق خداوند متعال جوان زیبارویی است که زیبایی و جذابیت خود را در راه اطاعت خدا صرف کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,وی افزود: خدواند به خاطر این بنده خود در برابر ملائکه مباهات می کند و به فرشتگان می گوید عبد حقیقی من این بنده است.
,رئیس و تولیت حوزه علمیه آیت اله علوی گفت: انسان می تواند به این مقام برسد که هر قدمی برداشت خدواند متعال از او رضایت داشته باشد و چنین بنده ای بهترین خلایق است.
,وی اضافه کرد: هر جوان مومنی که قرآن بخواند خاصیت این تلاوت آن است که قرآن با گوشت و خون وی آمیخته می شود و موجب محشور شدن با انبیاء شده و قرآن کریم در بهترین حالت در قیامت نزد او مجسم خواهد شد.
,وی خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم از فتنه های آخرالزمان در امان باشیم باید به قرآن کریم پناه ببریم.
,حجت الاسلام و المسلمین صالحی خوانساری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به نتایج و آثار بعثت رسول اکرم صلی الله علیه و آله در جامعه جاهلیت عرب گفت: کسی که رذایل موروثی اعراب را محو کرد و به فضایل تبدیل نمود و عقاید مشرکانه آنها را از بین برد و عقاید دیگری جایگزین آن کرد رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بود.
,وی افزود: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله قانونی را برای بشر آورد که ملت عرب را به یک سیادت منحصر به فرد رساند و نظام حقوقی بر اساس دموکراسی و فرهنگ اسلامی تاسیس کرد که تا به امروز می تواند جامعه متمدن اسلامی را اداره کند.
,وی تاکید کرد: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نتیجه زحمات همه انبیاء را شکوفا کرد و در زمان جاهلیت اقداماتی را انجام داد که هیچ پیامبری توانایی انجام آن را نداشت.
,رئیس و تولیت حوزه علمیه آیت اله علوی با اشاره به آیات ۱۵۱ و ۱۵۲ سوره مبارکه انعام افزود: افرادی در همین زمان اظهار می کنند که قرآن کریم برای ۱۵۰۰ سال قبل است و به درد بشر امروزی نمی خورد.
,وی اضافه کرد: چنین افرادی می خواهند با اسلام ناب که اسلام قران کریم به تفسیر اهل بیت علیهم السلام است مبارزه و دشمنی می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه