امام جمعه موقت گرمسار:
دولت با اجرای بند های اقتصاد مقاومتی تولید داخلی را رشد دهد
امام جمعه موقت گرمسار گفت: دولت نیز با اجرای تمام بند های اقتصاد مقاومتی در ارتقای تولید داخلی و ملی جایگاه رفیع کار گران را رشد دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین حجت الاسلام سید امیر قدمی؛ امام جمعه موقت گرمسار در خطبه های این هفته نماز جمعه در مسجد جامع این شهر گفت: جایگاه مبعث و بعثت پیامبر موضوعی مهم و تعیین کننده برای تحقق اسلام ناب محمدی است و این رویداد مهم دینی باید برای همفکری برای حل مشکلات مسلمانان جهان استفاده شود تا هیچ مسلمانی در هیچ نقطه ای از جهان مورد ظلم قرار نگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,قدمی در ادامه به بیانات مهم رهبری در مورد حیله های آمریکا اشاره کردو افزود: آمریکا هر روز با یک حیله و مکر جدید به دنبال حذف ایران اسلامی هستند چون آنها از قدرت کشور ما هراس دارند و منطقه خاور میانه ای را با نا امن کردن به دنبال فشار وارد کردن به کشور ما انجام می شود و باید کشور های دیگر منطقه بدانند تمام این همه کشتارها و نا امنی تنها یک دلیل به نام آمریکا و اسرائیل وجود ندارد و باید با این سیاست های خصمانه و ظالمانه مبارزه کرد.
,وی در ادامه گفت: هر ایرانی به دنبال پیشرفت و توسعه می باشد و اسلام نیز دین توسعه و آموزش است و فرا گیری علوم مختلف نباید باعث حذف علوم و زبان مادری فارسی و اسلامی شود.
,امام جمعه موقت گرمسار در ادامه به موضوع اقتصاد مقاومتی و روز کارگر اشاره کردو گفت : کارگران ایرانی با تلاش شبانه روزانه به دنبال کسب روزی حلال هستند و دولت نیز با اجرای تمام بند های اقتصاد مقاومتی در ارتقای تولید داخلی و ملی جایگاه رفیع کار گران را رشد دهد.
,قدمی در خاتمه خاطرنشان کرد: کار خانجات با رشد کیفی محصولات در زمینه های مختلف کالای خارجی را از گردونه رقابت های مصرفی خود حذف کنند.
]
ارسال دیدگاه