رئیس شورای فرهنگی عمومی گرمسار:
اقتصاد ایران نیاز به اقدام و عمل مقاومتی دارد
رئیس شورای فرهنگی عمومی گرمسار گفت: اقتصاد مقاومتی نیاز اساسی اقتصاد کشورمان است و تنها راه نجات اقتصاد ما اقدام و عمل جهادی در اقتصاد مقاومتی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین چهل و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گرمسار که با حضور مسئولین اجرایی در سالن جلسات فرهنگ سرای خورشید تابان با موضوع تبیین شعار سال جدید و تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید داخلی و اقتصاد ملی و مقاومتی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,حجت الاسلام سید علی مهدی نژاد؛ امام جمعه گرمسار در این جلسه با بیان این مطلب افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی ادارات شهرستان در زمینه صرفه جویی و قناعت برنامه ریزی داشته باشند و در مصرف کالای ایرانی باید توجه ویژه مدنظر قرار گیرد تا این مورد در تمام ادارات کشورمان ترغیب شود.
,امام جمعه گرمسار در ادامه افزود: باید برای معرفی و تحقق شعار سال یک برنامه ریزی چندین ساله داشته باشیم چون موضوع اقتصاد پویا و ملی مربوط به یک سال نیست و کشورمان باید برای دوام و پایداری خود این اقتصاد را مدنظر قرار دهد.
,مهدی نژاد در ادامه گفت: شهرداری ها در زمینه معرفی بیانات رهبری و مسئولین نظام در زمینه اهمیت اقتصاد مقاومتی تبلیغات بهتری داشته باشد تا تاثیرگذاری جامعه ای به همراه داشته باشیم.
,وی در ادامه تصریح کرد: نوجوانان و دانش اموزان باید در زمینه ترویج کالای داخلی و ایرانی در اولویت کاری و برنامه ای خود قرار گیرد.
,امام جمعه گرمسار در ادامه به حمایت از تولیدات محصولات بومی در شهرستان تاکید کردو افزود:برگزاری نمایشگاه های توامندی های داخلی و بومی می تواند در معرفی محصولات داخلی و اقتصاد شهرستان موثر باشد و از ظرفیت گردشگران عبوری نیز استفاده کنیم.
,در این جلسه در مورد تبیین شعار سال، برنامه ریزی ادارت، حضور اعضا در کار گروه های اقتصاد مقاومتی،تبلیغات شهری و مدرسه ای با عنوان اقتصاد داخلی بحث و تبادل نظر شد.
]
ارسال دیدگاه