استاندار خراسان رضوی مطرح کرد:

پرداخت عوارض کالاهای صادراتی بعد از ارسال 50درصد کالا

پرداخت عوارض کالاهای صادراتی بعد از ارسال 50درصد کالا
استاندار خراسان رضوی صبح روز 18اردیبهشت ماه در افتتاحیه گمرک شهرک صنعتی خیام نیشابور شرکت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، استاندار خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ما در مراسم افتتاحیه گمرک شهرک صنعتی خیام در محل شهرک صنعتی خیام گفت: یکی از دلایل افتتاحیه گمرک شهرک صنعتی خیام تسهیل در جهت صادرات به کشورهای خارجی است، تولیدکنندگان برای صادرات کالاهای خود دیگر نیازی به امدن به گمرک مشهد ندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,

وی افزود:با افتتاح این گمرک صرفه جویی زیادی در زمان و هزینه می شود و دیگر برای ارسال کالا نیاز به رفت و برگشت به گمرک مشهد نیست.

,

رشیدیان ادامه داد:در حوزه صادرات بنا بر این است تا در شهرهای دیگری مانند سبزوار و گناباد که صادرات کالا در حوزه صنعتی و کشاورزی دارند کارهای اداری آنها در همان شهرها انجام شد تا دیگر نیازی به رجوع به مشهد نباشد.

,

وی گفت:پرداخت عوارض بعد از ارسال 50درصد کالا، از جمله کارهای دیگری که برای تسهیل صادرات صورت پذیرفته است تا صادرکننده بتواند سریعتر جنس را ارسال و زودتر به درآمد آن دسترسی پیدا کند.

,

استاندار خراسان رضوی در پایان گفت:در بحث اقتصاد مقاومتی، در طول هفته سه روز در استانداری به راه کارهای اقتصاد مقاومتی می پردازیم تا در  چهار چوب برنامه های اقتصاد مقاومتی عمل شود تا شاهد رشد و توسعه استان باشیم.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه