سروان جعفرنژاد در گفتگو با آراز سسی؛

ثبت شبانه روزی تخلفات در پلدشت توسط سیستم هوشمند

ثبت شبانه روزی تخلفات در پلدشت توسط سیستم هوشمند
فرماندهی راهنمایی و رانندگی از ثبت 24 ساعته تخلفات رانندگان توسط دوربین های راهنمایی و رانندگی در پلدشت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سروان مجتبی جعفرنژاد در گفتگو با خبرنگار آراز سسی گفت: پلدشت یکی از شهرستان های مرزی آذربایجان غربی است و تخلفات خودروهای عبوری در تمام شبانه روز به وسیله دوربین نصب شده ثبت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سروان مجتبی جعفرنژاد در گفتگو با خبرنگار آراز سسی گفت: پلدشت یکی از شهرستان های مرزی آذربایجان غربی است و تخلفات خودروهای عبوری در تمام شبانه روز به وسیله دوربین نصب شده ثبت می شود., آراز سسی,

وی تصریح کرد: تمام وسایل نقلیه که در طول شبانه روز تردد می کنند قابل شناسایی بوده و تخلفات احتمالی در خلافی آنها ثبت می شود.

,
,

فرماندهی راهنمایی و رانندگی پلدشت افزود: برگ جریمه و تصاویر تخلف خودروها توسط اداره پست به درب منازل رانندگان ارسال می شود.

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه