رییس حوزه قضایی اصلاندوز؛
نبود پزشکی قانونی از مشکلات اساسی اصلاندوز است
رییس حوزه قضایی اصلاندوز نبود پزشکی قانونی را یکی از مشکلات عمده برای اهالی این شهر دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ارس تبار،"علی نباتی" صبح امروز در جلسه شورای اداری بخش اصلاندوز نبود پزشکی قانونی در اصلاندوز را برای اهالی مشکل ساز دانست و گفت:در صورت راه اندازی مرکز پزشکی قانونی امور مربوط به پزشکی قانونی در اصلاندوز انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،,وی با بیان اینکه استقرار پزشکی قانونی یکی از نیازهای اساسی مردم اصلاندوز است، افزود:بعلت نبود اداره پزشکی قانونی خانواده متوفیان باید به همراه جسد به پارس آباد بروند که این مساله مشکلات زیادی را به بار می آورد.
,نباتی افزود:نبود این مرکز در اصلاندوز باعث شده است که مردم برای انجام مراحل قانونی شامل فوت، نزاع و مصدومیت به مرکز استان و شهرستانهای همجوار مراجعه کرده و هزینه های زیادی را متحمل می شوند.
,وی از مسئولین خواست برای کاهش آلام داغدیدگان و خانواده های متوفیان نسبت به پیگیری و راه اندازی پزشکی قانونی در اصلاندوز گامهای موثری بردارند.
,رییس حوزه قضایی اصلاندوز همچنین از نیروی انتظامی و دستگاههای ذی ربط خواست در تعطیلات نوروزی برای جلوگیری از سرقت های احتمالی آمادگی کامل و تمام قوا داشته باشند تا خانواده ها با امنیت و آسایش بیشتر مسافرت کنند.
,وی همچنین از نیروی انتظامی خواست ضمن برقراری امنیت و نظم در چهارشنبه آخرسال، از تاریخ 27 اسفند تا 15 فروردین گشت انتظامی را 100درصد افزایش داده و نسبت به جاهای حساس مانند پمپ بنزین ،جایگاه سی ان جی ،اموال عمومی ،بانکها و سایر اماکن نیز شبانه روزی امنیت را برقرار سازند.
,گفتنی است، صبح امروز آخرین جلسه شورای اداری شهر اصلاندوز با حضور امام جمعه اصلاندوز ،مسئولان منطقه ،روسای ادارات وبانکها،فرماندهان نظامی وانتظامی وشوراهای بخش و شهر در محل سالن اجتماعات بخشداری اصلاندوز برگزار شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه