مدیر اداره جهادکشاورزی شهرستات آبیک:

بخش کشاورزی یکی از رکنهای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است

بخش کشاورزی یکی از رکنهای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است
مدیر اداره جهادکشاورزی شهرستات آبیک، با اشاره به اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی گفت: بخش کشاورزی یکی از رکنهای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیژن لطفی مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان آبیک، در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، با تأکید بر اهداف برگزاری همایش اقتصاد مقاومتی در کشاورزی، عنوان کرد: در راستای تاکیدات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و اهداف و سیاست های وزارت جهادکشاورزی جهت علمی نمودن کشاورزی با محوریت اقتصاد مقاومتی برای توانمند نمودن و انتقال علم کشاورزی به بهره برداران این بخش برای تولید و تامین و امنیت غذائی این همایش برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیژن لطفی مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان آبیک، در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، با تأکید بر اهداف برگزاری همایش اقتصاد مقاومتی در کشاورزی، عنوان کرد: در راستای تاکیدات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و اهداف و سیاست های وزارت جهادکشاورزی جهت علمی نمودن کشاورزی با محوریت اقتصاد مقاومتی برای توانمند نمودن و انتقال علم کشاورزی به بهره برداران این بخش برای تولید و تامین و امنیت غذائی این همایش برگزار شد., نگاه آبیک,

وی افزود: دانش امروزه محور اصلی فعالیت است و در بخش کشاورزی، بهره گیری از علم و تکنولوژی می تواند به بهبود کیففیت تولید و افزایش بهره وری کمک نماید.

, وی افزود: دانش امروزه محور اصلی فعالیت است و در بخش کشاورزی، بهره گیری از علم و تکنولوژی می تواند به بهبود کیففیت تولید و افزایش بهره وری کمک نماید.,

لطفی با بیان این که مقام معظم رهبری در راستای خودکفایی و ایجاد شکوفایی اقتصادی و بر اساس برنامه چشم‌انداز ۱۴۰۴ توسعه کشور، امسال را به نام “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” نامگذاری کرده اند، گفت: لذا بایستی همه ارکان نظام با اجماع کامل در راستای سیاست‌های معظم له و بر اساس سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی اهتمام ورزند.

, لطفی با بیان این که مقام معظم رهبری در راستای خودکفایی و ایجاد شکوفایی اقتصادی و بر اساس برنامه چشم‌انداز ۱۴۰۴ توسعه کشور، امسال را به نام “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” نامگذاری کرده اند، گفت: لذا بایستی همه ارکان نظام با اجماع کامل در راستای سیاست‌های معظم له و بر اساس سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی اهتمام ورزند.,

این مسئول متذکر شد: بخش کشاورزی با وجود آب و خاک که از نعمات بی پایان الهی است برای بهره وری در کنار استفاده بهینه از آنها به لحاظ داشتن شاخص های غیر قابل کنترل در کلیات عملیات مزرعه ای و یا تولید محصولات کشاورزی از ریسک پذیرترین بخش محسوب شده و به همین دلیل در تامین نهاده های آن با خودکفایی کامل که بر مبنای علمی و فنی صورت پذیرد خود اتکائی واقعی اجتناب ناپذیر است و این راه تنها مسیر تداوم کشاورزی اقتصادی و پایدار است که در گرو اقتصاد مقاومتی است.

, این مسئول متذکر شد: بخش کشاورزی با وجود آب و خاک که از نعمات بی پایان الهی است برای بهره وری در کنار استفاده بهینه از آنها به لحاظ داشتن شاخص های غیر قابل کنترل در کلیات عملیات مزرعه ای و یا تولید محصولات کشاورزی از ریسک پذیرترین بخش محسوب شده و به همین دلیل در تامین نهاده های آن با خودکفایی کامل که بر مبنای علمی و فنی صورت پذیرد خود اتکائی واقعی اجتناب ناپذیر است و این راه تنها مسیر تداوم کشاورزی اقتصادی و پایدار است که در گرو اقتصاد مقاومتی است.,

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان آبیک، ادامه داد: در حوزه دام و تولیدات دامی با شناسایی و حذف دامهای کم تولید و جایگزینی دامهای پرتولید و اصلاح نژاد دام سبک متناسب با شرایط منطقه می توان هم از نظر تولیدات شیر و گوشت و همچنین حفظ ذخایر زنتیکی دام بومی منطقه کار موثری انجام داد.

, مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان آبیک، ادامه داد: در حوزه دام و تولیدات دامی با شناسایی و حذف دامهای کم تولید و جایگزینی دامهای پرتولید و اصلاح نژاد دام سبک متناسب با شرایط منطقه می توان هم از نظر تولیدات شیر و گوشت و همچنین حفظ ذخایر زنتیکی دام بومی منطقه کار موثری انجام داد.,

وی یادآور شد: ساماندهی و بهینه سازی مصرف سوخت و تهویه مناسب و تجهیز واحدهای مرغداری جهت کاهش تلفات و کاهش ضایعات و افزایش بهره وری در واحدهای مرغداری، بهسازی و نوسازی اماکن دامی و جایگاههای دام به منظور تولید بهداشتی و کاهش تلفات و افزایش بهره وری در دامداریها از دیگر کارهایی است که می توان در راستای اقتصاد مقاومتی انجام داد.

, وی یادآور شد: ساماندهی و بهینه سازی مصرف سوخت و تهویه مناسب و تجهیز واحدهای مرغداری جهت کاهش تلفات و کاهش ضایعات و افزایش بهره وری در واحدهای مرغداری، بهسازی و نوسازی اماکن دامی و جایگاههای دام به منظور تولید بهداشتی و کاهش تلفات و افزایش بهره وری در دامداریها از دیگر کارهایی است که می توان در راستای اقتصاد مقاومتی انجام داد.,

لطفی با تأکید بر برنامه ریزی در جهت افزایش تولید آبزیان در مناطق مستعد شهرستان، عنوان کرد: اجرای طرح بهبود و تغذیه دام به منظور استفاده بهینه از خوراک های دام و طیور داخلی و کاهش وابستگی به دامهای خارجی می تواند اثر بسیار زیادی در راستای تولیدات دامی بگذارد.

, لطفی با تأکید بر برنامه ریزی در جهت افزایش تولید آبزیان در مناطق مستعد شهرستان، عنوان کرد: اجرای طرح بهبود و تغذیه دام به منظور استفاده بهینه از خوراک های دام و طیور داخلی و کاهش وابستگی به دامهای خارجی می تواند اثر بسیار زیادی در راستای تولیدات دامی بگذارد.,

این مسئول به توسعه کشتهای گلخانه ای در منطقه اشاره کرد و گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی با توجه به یافته های کشاورزی و نیروی کار ارزان، اصلاح و نو سازی باغات و احداث باغ در اراضی شیب دار سبب تولید محصولات مفید با هزینه کم می شود.

, این مسئول به توسعه کشتهای گلخانه ای در منطقه اشاره کرد و گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی با توجه به یافته های کشاورزی و نیروی کار ارزان، اصلاح و نو سازی باغات و احداث باغ در اراضی شیب دار سبب تولید محصولات مفید با هزینه کم می شود.,

لطفی در پایان گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، تصریح کرد: باید با توجه به کم آبی منطقه سیستمهای نوین آبیاری، توسعه کشت نشاء، استفاده از مالچ، استفاده از روشهای قطره ای و تیپ در جهت افزایش راندمان آبیاری اجرایی شود. اصلاح روشهای کشت، تغییر الگوی کشت محصولاتی از قبیل چغندرقند پاییزه با هدف کاهش مصرف آب و افزایش در آمد و اشتغال باید صورت پذیرد.

, لطفی در پایان گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، تصریح کرد: باید با توجه به کم آبی منطقه سیستمهای نوین آبیاری، توسعه کشت نشاء، استفاده از مالچ، استفاده از روشهای قطره ای و تیپ در جهت افزایش راندمان آبیاری اجرایی شود.,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه