در دیدار با رهبر انقلاب و مسئولان ایرانی؛

رئیس اوقاف اهل سنت عراق، نقش ایران را در کمک به عراق ستود

رئیس اوقاف اهل سنت عراق، نقش ایران را در کمک به عراق ستود
"صوت العراق" نوشت؛ "عبداللطیف الهمیم" رئیس اوقاف اهل سنت عراق، نقش ایران اسلامی را در حمایت از عراق و آزادسازی سرزمین های آن از دست سازمان تروریستی داعش و ایجاد آرامش در این کشور ستود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ عبداللطیف الهمیم" رئیس اوقاف اهل سنت عراق، نقش ایران اسلامی را در حمایت از عراق و آزادسازی سرزمین های آن از دست سازمان تروریستی داعش و ایجاد آرامش در این کشور ستود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

یک منبع نزدیک به الهمیم در این خصوص گفت: رئیس اوقاف اهل سنت به جمهوری اسلامی ایران سفر و با آیت الله خامنئی رهبر ایران دیدار و در زمینه تحولات عراق و مناطق آزاد شده غرب این کشور بحث و تبادل نظر کرد.

,

"صوت العراق" نوشت؛ "این منبع همچنین افزود: الهمیم در سفر خود به ایران با مقامات عالی رتبه ایران، دیدارهای پرثمری برای کمک به عراق در جنگ با داعش و همچنین نقش جمهوری اسلامی در وحدت احزاب عراقی و عدم تفرقه مذهبی بین شیعه و سنی داشت.

,

وی در پایان گفت: این دیدار سه روزه بود و بعد از آن الهمیم به بغداد برگشت.

,

/انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه