دریغ از بهره برداری 5 کیلومتر از محور چهاربانده اسفراین- بجنورد
محور دو بانده و دو طرفه اسفراین به بجنورد یکی از محورهای استان است که حجم بالای تردد ترافیکی را متحمل می شود
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، محور دو بانده و دو طرفه اسفراین به بجنورد یکی از محورهای استان است که حجم بالای تردد ترافیکی را متحمل می شود، اما آنچه مهم است پیش از این پایگاه خبری تحلیلی سپهرآیین در گفتگویی با مقام عالی دولت در اسفراین از بهره برداری پنج کیلومتر از محور اسفراین بجنورد به عنوان مسیر چهار طرفه خبر داد، به طوری که میدان پهلوان کشوری تا حوالی روستای فریمان در اجرای این پروژه در قالب یک محور چهار بانده، پنج کیلومتری میزبان ترافیک و تردد خودروها است، اما هرچند برای تحقق این مهم 2.5 کیلومتر از اسفراین برای چهاربانده شدن در آستانه سال جدید آسفالت شد، اما هنوز خبری از بهره برداری رسمی آن نیست، پروژه ای که به گفته متولیان از سال 91 مصوب شده است و با اعتبار ناچیز کلید خورده که البته تاکنون با جذب اعتبارات در سال های 93 و 94 پیشرفت هایی داشته است، اما تاکنون یک متر از این مسیر به عنوان محور چهاربانده زیر بار ترافیک نرفته است.
,
شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
سپهرآیین,
یکی از شهروندان می گوید: متاسفانه حجم ترافیکی در این مسیر در آستانه مبادی وروردی و خروجی شهر اسفراین بسیار بالاست.
,
«حمیدی» می افزاید: چند سالی است شاهد عملیات عمرانی مقطعی در جوار محور اسفراین- بجنورد از خروجی شهر تا آستان امامزاده سید حسین(ع) فریمان هستیم اما با وجود این عملیات تاکنون یک متر هم از این پروژه به بهره برداری نرسیده است.
,
وی خاطر نشان می کند: هرچند برای مدیریت بار ترافیکی در آستانه سال جدید بخشی از این مسیر چهاربانده آسفالت شد اما تاکنون این بخش نیز زیر بار ترافیک نرفته است.
,
وی اظهار می دارد: سر درگمی شهروندان با توجه به آَسفالت و نبود رعایت حریم محور در برخی نقاط ممکن است حوادث جبران ناپذیری را خلق نماید.
,
دیگر شهروند اسفراینی می گوید: محور اسفراین- بجنورد یک مسیر کوهستانی است که تا بخشی امکان بهره برداری به صورت مسیر چهاربانده را دارد اما این مهم تاکنون از سوی اسفراین به سمت بجنورد محقق نشده است.
,
حسینی با اشاره به عملیات عمرانی در سال های گذشته در حاشیه محور اسفراین به بجنورد خاطر نشان می کند: زیرسازی تا 5 کیلومتری محقق شده است اما با وجود آسفالت بخشی از این مسیر تاکنون این محور نتوانسته است به عنوان یک مسیر چهار بانده میزبان بار ترافیکی مسافران، میهمانان یا حتی خود شهروندان باشد.
,
وی خاطر نشان می کند: کمبودها و کاستی ها در سرعت پایین عملیات عمرانی به راحتی قابل شهود است.
,
وی اظهار می دارد: باید در سریعترین زمان ممکن برای این پروژه مهم البته نیمه تمام با تخصیص و جذب اعتبار کار جدی شود تا شهروندان شاهد آسایش و آرامش ترافیکی ناشی از بهره برداری آن باشند.
,
دیگر شهروند اسفراینی با اشاره به دغدغه های شهروندان از نیمه تمامی پروژه در ورودی شهر اسفراین می گوید: این پروژه زخمی بر سیمای شهرستان دارد که مسافران و میهمانان در صورت ورود یا عبور از شهرستان با چهره نامطلوبی روبرو می شوند.
,
«اسحاقی» می افزاید: باید سریعتر این پروژه به بهره برداری برسد تا شهروندان از بزرخ نیمه تمامی این پروزه خارج شوند.
,
وی خاطر نشان می کند: شهروندان با کمبود و کاستی ها می سازند، اما چهار سال بیشتر برای بهره برداری یک پنج کیلومتری بسیار مدت زیادی است.
,
وی اظهار می دارد: از متولیان و مسئولان انتظار می رود وضعیت نابسامان ورودی شهر در محور اسفراین- بجنورد را مورد توجه قرار داده و ساماندهی کنند.
,
انتهای پیام/رض
]
به اشتراک گذاری این مطلب!
ارسال دیدگاه