رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی گناباد:
برگزاری مسابقات موتورسواری شرق کشور در گناباد نیازمند نگاه ویژه مسئولین است
رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیل رانی گناباد گفت: برگزاری مسابقات موتورسواری شرق کشور علاوه بر هزینه جاری، نیازمند استاندارد سازی پیست موتورسورای گناباد است که در این خصوص نیازمند نگاه ویژه مسئولین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین محمدنژاد در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد در خصوص وضعیت ورزش موتورسواری در گناباد گفت: ورزش موتورسواری گناباد در سطح استان و کشور دارای وضعیت خوبی است و ورزش کاران این رشته در مسابقات گوناگون رتبه های برتر را از آن خود نموده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی اظهار کرد: با این وجود وضعیت زیرساختی این ورزش در گناباد دارای مشکل است و ورزشکاران این رشته از پیست ورزشی استاندارد کشوری و حتی استانی برخوردار نیستند.
,محمدنژاد با بیان اینکه ورزش موتورسواری نیازمند نگاه ویژه مسئولین می باشد، خاطرنشان کرد: علی رغم پیگیری های انجام شده برای استفاده از امکانات ادارات جهت مرمت و تعمیر پیست موتورسواری گناباد، متاسفانه ادارات ذی ربط هیچگونه همکاری انجام ندادند و ناچاراً مسیرها و پرش های موجود پیست با هزینه ای بالغ بر 50 میلیون ریال بهسازی شد.
,رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیل رانی گناباد به میزبانی مسابقات موتورسواری شرق کشور در گناباد اشاره و تصریح کرد: با توجه به استقبال خوب همشهریان گنابادی از مسابقات استانی موتورکراس سال گذشته و پیگیری های انجام شده، موافقت اولیه برگزاری مسابقات موتورسواری شرق کشور در گناباد اخذ شده است.
,محمدنژاد ادامه داد: برای برگزاری این مسابقات علاوه بر هزینه جاری، باید پیست موتورسواری شهرستان از استانداردهای کشور برخوردار گردد در غیر این صورت میزبانی این مسابقات به شهر دیگری واگذار خواهد شد.
,وی اذعان کرد: اگر دستگاه های ذی ربط در گناباد تجهیزات مورد نیاز برای بهسازی پیست را به صورت رایگان در اختیار هیأت موتورسواری و اتومبیل رانی شهرستان قرار دهند، این پیست با اعتباری بالغ بر 250 میلیون ریال از استانداردهای کشوری برخوردار می شود.
,رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیل رانی گناباد با اشاره به اینکه ورود به حوزه مسابقات اتومبیل رانی نیازمند ایجاد پیست مجزا با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال است، خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های مد نظر هیأت موتورسواری و اتومبیل رانی گناباد برگزاری مسابقات اتومبیل رانی «اسلالم» در شهریورماه و به مناسبت هفته دفاع مقدس می باشد.
,محمد نژاد افزود: همچنین در صورت استقبال ورزشکاران گنابادی، مسابقه اتومبیل رانی «آفرود» نیز در شهرستان برگزار خواهد شد.
,در حال حاضر 16 ورزشکار گنابادی با 7 موتور در زمینه ورزش موتورسواری فعالیت می کنند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه