نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری:

شوراها باید همانند اهل ایمان در امور مهم مشورت کنند

شوراها باید همانند اهل ایمان در امور مهم مشورت کنند
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، گفت: از مهمترین صفات اهل ایمان، مشورت در کارها است و برای بدست آوردن رای درست مشورت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم آنلاین، آیت الله علی معلمی در نشست شوراهای اسلامی بخش مرکزی شهرستان قائمشهر، اظهار کرد: از مهمترین صفات اهل ایمان، مشورت در کارها است و برای بدست آوردن رای درست مشورت می کنند و این افراد از رای صاحبان نظر و اندیشمندان بیشترین بهره را می گیرند.

وی کلمه شورا را اصطلاحی قرآنی، سیاسی و اجتماعی دانست و گفت: شورا از مشورت گرفته شد و مشورت، استخراج رأی صحیح برای تبادل تفکر است تا تصمیمی درست گرفته شود.

معلمی با اشاره به اینکه مشورت کردن ترکیب عقل ها و پیوستن آنها به هم دیگر است، تصریح کرد: نتیجه مشورت کردن پختگی و درست عمل کردن است.

امام جمعه شهرستان قائم شهر با اشاره به اینکه مشورت به عنوان تکیه گاه محسوب می شود و شورا و مشورت از نشانه های ایمان است، یادآور شد: مشورت کردن در کارها، موجب کسب موفقیت می شود و اگر کسی از استبداد پیروی کند عاقبت به خیر نمی شود.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در پایان خاطر نشان کرد: به هر میزان شوراها در کارها و خدمات رسانی به مردم عاقلانه تر رفتار کنند عزت آنان در جامعه افزون تر و اعتماد مردم در مقابل شوراها افزایش می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قائم آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه