با تلاش نماینده بهبهان؛

پروژه جنجالی جاده سیمان از سرگرفته شد+عکس

پروژه جنجالی جاده سیمان از سرگرفته شد+عکس
پروژه تعریض جاده سیمان که پس از سالها به دلایل مختلفی متوقف شده بود با پیگیری نماینده بهبهان از سرگرفته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر بهبهان :راه اندازی پروژه جنجالی تعریض جاده سیمان که سالهاست مابین شهرداری ، شورای شهر ، کارخانه سیمان ، نماینده شهر و دیگر ادارات شهرستان محل اختلاف نظر بود بالاخره پس از چندین سال توقف راه اندازی مجدد شد.

وضعیت نامناسب جاده سیمان بهبهان که اعتراض شدید مردم و گردشگران را در طول سالهای گذشته به همراه داشت با تخصیص اعتباری بالغ بر یک میلیارد و هفتاد میلیون تومان از محل ماده 180 توسط نماینده در دستور کار شهرداری و اداره راه و شهرسازی جهت تعریض و ترمیم قرار گرفت ، اما این پروژه آن طور که باید و شاید پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشت چرا که برخی از کارشناسان معتقد بودند شهرداری و سایر دستگاهها عملکرد شفافی در اجرای این پروژه نداشته اند و همین موضوع هم باعث توقیف اجرا شد.

حال به نظر می رسد با رایزنی های صورت گرفته مابین نماینده با ادارات و سازمانهایی همچون راه و شهرسازی استان ، آب و برق استان ، کارخانه سیمان و شرکت نفت و گاز گچساران برای تکمیل فاز نخست این پروژه به سرانجام رسیده است و بزودی شاهد راه اندازی مجدد آن خواهیم بود.

بر این اساس مبلغ 800 میلیون تومان دیگر از محل ماده 180 قانون پنجم توسعه سال 1394 توسط نماینده شهرستان به این پروژه اختصاص یافته است.

گفتنی است فاز نخست این پروژه به طول سه کیلومتر ، چهار بانده با گارد ریل بتنی وسط جاده و عملیات خاکبرداری و تسطیح خواهد بود. 



 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر بهبهان :,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه