منتخب مردم بهبهان :
متاسفانه بهبهان امروز به یک روستای بزرگ تبدیل شده است
مردم در مرحله اول و دوم انتخابات با هر سلیقه و رأیی که داشتند نشان دادند که پای ارزش ها خود هستند و برای تعیین سرنوشت خود همیشه در صحنه حضور پیدا خواهند کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر بهبهان :حبیب الله کشت زر منتخب مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیراز حضور مردم در هفت اسفند 94 و دهم اردیبهشت 95 اظهار کرد : حضور با شکوه مردم بصیر و آگاه بهبهان پای صندوق های رای با هیچ زبانی قابل ستایش نیست و نمی دانم چگونه باید این قدرشناسی را پاس بدارم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر بهبهان :,کشت زر ادامه داد : مردم در مرحله اول و دوم انتخابات با هر سلیقه و رأیی که داشتند نشان دادند که پای ارزش ها خود هستند و برای تعیین سرنوشت خود همیشه در صحنه حضور پیدا خواهند کرد.
,
وی عنوان کرد : باید از رقیب انتخاباتی خودم به پاس ایجاد شور و هیجان در مردم برای خلق حماسه دهم اردیبهشت قدر دانی کنم و اعلام کنم دیروز رقیب همدیگر بودیم و امروز رفیق هم خواهیم بود.
منتخب مجلس دهم بهبهان تصریح کرد : همان طور که میدانید مشکلات در شهر بهبهان بسیار زیاد است و به تعبیری بهبهان امروز به یک روستای بزرگ تبدیل شده است بنابراین مسئولیت بسیار سنگین است که از همین تریبون دست همه دلسوزان را برای توسعه و آبادانی شهرستان به گرمی میفشارم.
,
,
وی در پایان اذعان کرد : جا دارد از شورای محترم تامین ، هیات اجرایی و نظارت انتخابات ، شورای محترم نگهبان و نیروی نظامی ، انتظامی و امنیتی در طول برگزاری انتخابات مجلس دهم در بهبهان تقدیر کرد.
]
ارسال دیدگاه