از سوی فرمانده سپاه بهشهر انجام شد

تشریح برنامه‌های استقبال و خاکسپاری شهدای مدافع حرم بهشهر

تشریح برنامه‌های استقبال و خاکسپاری شهدای مدافع حرم بهشهر
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر به تشریح برنامه‌های استقبال و خاکسپاری شهدای مدافع حرم بهشهری پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خط امید، علی نجفی در جلسه هماهنگی بزرگداشت دو شهید مدافع حرم بهشهری اظهار کرد: با توجه به انتشار اخبار شهادت تعدادی از رزمندگان مازندرانی در منطقه خان‌طومان سوریه از بعدازظهر روز گذشته به طور رسمی خبر شهادت دو تن از عزیزان مدافع حرم از شهرستان بهشهر به نام رحیم کابلی و حبیب‌الله (بهمن) قنبری تایید شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,


وی به تشریح برنامه شب وداع با شهدا و تشییع پیکر شهید قنبری پرداخت و افزود: دوشنبه 20 اردیبهشت همراه با نماز مغرب‌ و عشا، مراسم وداع با این شهید گرانقدر در مصلی جمعه بهشهر با حضور پرشور مردم شهیدپرور بهشهر برگزار می‌شود.

,
,


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهشهر خاطرنشان کرد: روز سه‌شنبه نیز تشییع پیکر شهید از بیمارستان امام خمینی(ره) تا پارک ملت برگزار و بعد از اقامه نماز توسط امام‌‌جمعه شهرستان در گلزار شهدای بهشهر به خاک سپرده می‌شود.

,
,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه