ایران به داوطلبان "الحشد الشعبی" بورس تحصیلی رایگان می دهد

ایران به داوطلبان "الحشد الشعبی" بورس تحصیلی رایگان می دهد
گروه مقاومت "سرایا الجهاد و البناء" (یکی از گروه های الحشد الشعبی) اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران به داوطلبان الحشد الشعبی و خانوده های آنان بورس تحصیلات دانشگاهی رایگان می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس گروه مقاومت "سرایا الجهاد و البناء" (یکی از گروه های الحشد الشعبی) اعلام کرد جمهوری اسلامی ایران به داوطلبان الحشد الشعبی و خانوده های آنان بورس تحصیلات دانشگاهی رایگان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

در بیانیه ای که سرایا الجهاد منتشر کرد آمده است: در جهت قدردانی از جان فشانی های الحشد الشعبی، موسسه های آموزش عالی ایران با هماهنگی با "حسن الساری" دبیرکل جنبش الجهاد و البناء، بورس تحصیلی رایگان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به فرزندان شهدا و جانبازان الحشد الشعی می دهد.

,

این بیانیه همچنین می افزاید: داوطلبان دریافت بورس برای کسب آن نیازمند گزراندن مصاحبه ای هستند که گروه های آموزشی متخصص در ایران برگزار می کنند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه