معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان در همایش روز جهانی بهداشت:
شرایط کاری استرس زا تاثیر مستقیمی روی سلامتی و ایمنی کارکنان دارد
دکتر محمدرضانقی پور – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در همایش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای، اظهار داشت : استرس در محیط کار یک چالش همگانی است و این مشکل به طرز یکسانی تمام کشورهای جهان را در بر می گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو دکتر محمد رضا نقی پور معاون بهداشتی دانشگاه، در جمع کارشناسان و مهندسان بهداشت حرفه ای و پزشکان طب کار، با اشاره به شعار روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای ،”استرس در محیط کار، یک چالش همگانی” ، گفت : هدف هشتم برنامه توسعه پایدار در سازمان ملل متحد تا سال ۲۰۳۰ ارتقای سلامت فیزیکی و روانی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,وی با ارایه آمار از ضرر و زیان قابل توجهی که استرس ناشی از محیط کار در برنامه های توسعه یک کشور می تواند داشته باشد، تصریح کرد: استراتژی مناسب برای مقابله با این مشکل و تأثیرات آن “استراتژی پیشگیرانه “است .
,دکتر محمد ایمانی ، مدیر گروه بهداشت حرفه ای نیز با ذکر این مطلب که استرس شغلی تا حد زیادی بستگی به طرز تلقی فرد از استرس دارد خاطر نشان کرد: نیازهای شغلی می بایست با توانایی ، امکانات و نیازهای افراد متناسب باشد زیرا شرایط کاری استرس زا تاثیر مستقیمی روی سلامتی و ایمنی کارکنان دارد.
,وی افزود : یک سازمان سالم سازمانی است که میزان بیماری ها و آسیب های شغلی آن کمتر باشد.
,مهندس یاقری نژاد، رییس اداره بازرسی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان این که وظایف بیشتر استرس های مضاعفی ایجاد می کند، گفت: وجود تعامل و همفکری بیشتر می تواند باعث غلبه بر مشکلات سازمانی شود و استرس را کاهش دهد.
,وی اظهار امیدواری کرد: با صورت دادن هماهنگی و مشارکت بیشتر مابین اداره تعاون و مهندسان و پزشکان بهداشت حرفه ای در بخش بهداشت و ایمنی می توانیم موجبات کاهش استرس شغلی را فراهم آوریم .
,گفتنی است : در همایش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای که با حضور معاون بهداشتی ، مدیران ومسوولین استانی ، پزشکان طب کار و کارشناسان بهداشت حرفه ای برگزار گردید، پیام وزیر بهداشت و درمان توسط معاون بهداشتی قرائت و از فعالان این عرصه تقدیر شد.
]
ارسال دیدگاه