سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی سروآباد:
تجلیل از خانواده های شهدا تجلیل از همه ارزشهاست
حجت الاسلام حسین ورمقانی قدردانی و تجلیل و تکریم از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را تجلیل از ارزشها دانست و افزود: خانواده شهدا پشتوانه انقلاب و ولی نعمتان جامعه اسلامی هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اورامانات، سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان سروآباد در مراسم بزرگداشت شهدای فرهنگی که در مدرسه راهنمایی شهید باهنر روستای گوشخانی با حضور برخی از مسئولین شهرستانی برگزار شد، قدردانی و تجلیل و تکریم از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را تجلیل از ارزشها دانست و افزود: خانواده شهدا پشتوانه انقلاب و ولی نعمتان جامعه اسلامی و دیدار با آنها و حمایت ایشان و دیدن صبر و ایثار ایشان مایه دلگرمی مردم و مسئولین است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اورامانات,,
وی افزود: این دیدارها علاوه بر تقویت روحیه دیدار کنندگان موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا از طریق بازماندگان ایشان است. دیدار با والدین شهدا، همسران و فرزندان شهدا و ایثارگران تجلیل از صبر و ایثار ملتی قهرمان و ایستاده در پای ارزشهای انقلاب اسلامی است.
,,
حجت الاسلام ورمقانی ادامه داد: از همین رو مقام معظم رهبری بر این دیدارها تاکید نموده وایشان در برنامه دیدار از خانواده شهدا پیشرو و الگو هستند و ریاست محترم جمهوری نیز در دیدارهای منظم برای سایر مسوولان الگوی عملی می باشند.
,,
وی بیان داشت: روحیه ایثار و شهادت در جامعه موجب زنده و پویا شدن جامعه است و دیدار با خانواده معظم شهدا موجب تقویت روحیه خدمت رسانی در مسوولان نظام و خادمان به شهداست، انتقال روحیه ایثارگری موجب نشاط و پویایی است .
,,
وی تاکید کرد: این تکریم از بازماندگان شهدا وارثان فرهنگ ایثار و شهادت زنده نگه داشتن یاد شهدا و این فرهنگ عاشورایی است و تا این فرهنگ در جامعه زنده است جامعه ای پویا همراه با امنیت و عزت داریم.
,,
سرپرست سازمان تبلیغات اسلامی سروآباد همچنین حفظ ارزشها را در گرو حفظ فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: شهدا با ایمان راسخ و ایثار جان خویش موجب پیروزی حق علیه باطل شدند و ادامه این مسیر و حفظ دستاوردهای شهدا نیازمند زنده نگه داشتن همین فرهنگ می باشد.
,
وی خاطر نشان کرد: مصداق اقتدار نظام وانقلاب را همین بس، که تصور تجاوز به حریم آبی کشور در نطفه خفه شد و بهترین نیروهای نظامی آمریکا به دست فرزندان همین انقلاب اسیر شدند.
,
حجت الاسلام ورمقانی افزود: شهدا همچون همه افراد دارای علایق ودلبستگی هایی بودند اما تکلیف را بر همه چیز اولویت دادند ودراین راه گام برداشتند.
,
وی در پایان با اشاره به این موضوع که به برکت خون شهدا است که امروز در آشوب جهان، کشور ما در امنیت وآرامش است. تاکید کرد: امروز وظیفه همه ما، تبعیت از ولایت و حرکت در مسیر شهدا است.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه