مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج نیشابور خبر داد:
حضور کمرنگ مسئولین در رزمایش گردانهای الی بیت المقدس نیشابور
مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج نیشابور از حضور کمرنگ مسئولین در رزمایش گردانهای الی بیت المقدس و برنامه های سپاه و بسیج انتقاد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسین رحیمی درجلسه جمع بندی برنامه های هفته عقیدتی سیاسی درسپاه گفت: رزمایش پرشور و باحماسه از آحاد بسیجیان شهرستان نیشابور در روزهای تعطیلی با شور شوق غیر قابل وصفی برگزار گردید ولی متأسفانه حضور مسئولین که باعث دلگرمی و انرژی دادن به بسیجیان می گردد بسیار اندک بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز, عطارنیوز, عطارنیوز,رحیمی با ابراز تأسف از مشارکت ضعیف مسئولین در برنامه های عمومی بسیج اظهارداشت: آنچه برنامه درسپاه وبسیج اجرا می شود از جمله یادواره های شهدا، نشست های بصیرتی، رزمایشات و... درجهت تقویت ارزشهای انقلاب اسلامی و تبعیت ازمنویات مقام معظم رهبری است، که عزت واقتدار را برای انقلاب ما به همراه آورده است .
,مسئول تأیید محتوا و نظارت بر امور فرهنگی بسیج نیشابور تأکید کرد: بهاء دادن به برنامه های بسیج و سپاه که امید آزادیخواهان جهان وملت های مسلمان را ایجاد نموده و یأس و ذلت و خواری و زبونی استکبار رابه همراه داشته بیش از گذشته، همدلی و همیاری در رونق گرفتن برنامه ها را می طلبد.
,وی درپایان به افتخارات بسیج وسپاه اشاره وخاطر نشان ساخت: امنیت پایدارکشورعزیزمان وترس ودلهره استکباراز وجودنیروهای مسلح خصوصا میدان داری سپاه وبسیج است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه