شن ریزی و آسفالت هایی که به فراموشی سپرده شده اند

شن ریزی و آسفالت هایی که به فراموشی سپرده شده اند
مسئولین شهرستان عنبرآباد شن ریزی و آسفالت کردن روستاهای بخش مرکزی شهرستان عنبرآباد را نیمه تمام رها کرده اند و به فراموشی سپرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  سفیرجنوب ، با شروع انتخابات سال گذشته شاهد شن ریزی و آسفالت بسیاری از روستاهای بخش مرکزی شهرستان عنبرآباد  بودیم و این شن ریزی ها و آسفالت ها خوشحالی بسیاری از مردم را در پی داشت .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرجنوب ، ,

اما متأسفانه بعد از برگزار شدن انتخابات مسئولین شهرستان  این شن ریزی و آسفالت کردن ها را به فراموشی سپرده اند و نیمه تمام رها کرده اند و این فراموشی مسئولین باعث نارضایتی بسیاری از مردم شده است.

,

جا دارد تا مسئولین شهرستان  توجه داشته باشند مسائل سیاسی در بحث خدمات رسانی به مردم نباید دخالت داده شود  و  این حق مردم است که به آنها در تمام ایام سال خدمات رسانی شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه