یادداشت
اهداف آمریکا از ایجاد گروهک داعش
در فضای سیاسی امروزه شاید هیچ نامی وحشتناک تر از داعش برای آن ها که به دنبال امنیت و آرامش در جامعه ی خود هستند نباشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز در فضای سیاسی امروزه شاید هیچ نامی وحشتناک تر از داعش برای آن ها که به دنبال امنیت و آرامش در جامعه ی خود هستند نباشد. سؤال این است که داعش چگونه پیدا شده و از سوی چه کسانی مورد حمایت قرار می گیرد؟ آیا رفتار داعش قابل کنترل هست یا خیر؟ آیا داعش بر اساس خواست و سلیقه خود جهان را ناامن کرده و در هر نقطه ای از دنیا که بخواهد بمب گذاری می کند یا طبق برنامه ریزی هایی که از سوی ابرقدرت ها به او ها دیکته می شود؟و سؤالاتی از این قبیل.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ,به نظر من که می توانم با اطمینان از آن یاد کنم داعش و امثال آن بر اساس طراحی دقیق و حساب شده، ساخته و پرداخته جهان سلطه بخصوص آمریکاست. در این قضیه تردیدی نباید کرد. هدف چیست؟ سه هدف اصلی مد نظر است:
,- ایجاد ناامنی در کشورهای اسلامی برای جلوگیری از بیداری اسلامی و رشد این کشورها
- ایجاد اسلام هراسی در میان مردم دنیا خصوصا مردم کشورهای غربی برای جلوگیری از گسترش اسلام که در نهایت هدف اصلی به همین مورد ختم می شود.
- توجیه حضور ابرقدرت ها در منطقه و به غارت بردن منابع کشورهای مسلمان
تجربه ی انقلاب اسلامی نشان داده که از سال 1357 گرایش و رویکرد بسیار زیادی از سوی مردم جهان به اسلام انقلابی یا اسلامی که امام خمینی مروج آن بود ایجاد شده و در طول این سه دهه میلیون ها نفر از سراسر جهان به اسلام گرایش پیدا کرده اند. این گرایش برای آمریکا بخصوص بسیار نگران کننده است.
,مبارزه فکری و ایدئولوژیکی جهان غرب تاکنون نتوانسته در برابر تهاجم ایدئولوژی اسلامی تاب مقاومت داشته باشد و آن ها با چشمان خود شاهدند هر ساله جمع کثیری از مردم غرب خصوصا جوانان به اسلام گرایش پیدا می کنند. در بریتانیا در سال 000/50 نفر مسلمان می شوند. احمد، علی و فاطمه این سه نام بهترین نام ها در انگلستان هستند. در انگلستان مساجد در حال رشد هستند. امروز در انگلستان 600 مسجد و جود دارد که در آن اذان می گویند. راشا نودی طی گزارشی از وضعیت مسلمانان در انگلستان می نویسد: در حالی که کلیساهای مسیحی ناچار به تقلای فراوان برای جذب مردم به انجام مراسم مذهبی مسیحیت هستند، جامعه اسلامی انگلستان در حال شکوفایی است.
,بنابر این گزارش، رشد اسلام آنقدر سریع و شدید است که برخی گروه های اسلامی دوراندیش انگلستان تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا رشد سریع اسلام به عنوان تهدیدی برای سنت های بریتانیا محسوب نشود.
,راشا تودی می افزاید: اسلام سریع ترین دین در حال رشد در انگلستان است به طوری که جمعیت مسلمانان در این کشور طی یک دهه اخیر 2 برابر شده است و رکورددار نام پسربچه ها در لندن، نام پیامبر اسلام یعنی محمد (ص) است.
,طبق آمارهای رسمی، میانگین سن جامعه مسلمانان انگلستان 26 سال است. در حالی که اسلام در این جزیره در حال شکوفایی و رشد است، بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار ملی انگلستان، میزان اقبال به کلیساهای مسیحیان در انگلستان هم اکنون 15 درصد سریع تر از آن چه که قبلا تصور می شد، رو به کاهش است.
,بر اساس این آمار، جمعیت مسیحیان مقید به انجام شعائر مذهبی در انگلستان، یعنی افرادی که به طور اعتقادی خود را مسیحی معرفی می کنند، نسبت به یک دهه پیش 4 میلیون نفر کاهش یافته است.
,اندرو کوپسون مدیر اجرایی انجمن امور انسانی انگلستان درباره افول مسیحیت در این کشور به راشا تودی گفته است: این مسئله یک افول بلندمدت است و هم اکنون به طور میانگین، حدود 95 درصد مسیحیان انگلستان در کلیساها حضور نمی یابند.
,روزنامه “دیلی تلگراف” چاپ انگلیس با انتشار گزارشی در مورد وضعیت اسلام و مسلمانان در انگلیس، اعتراف کرد که مسیحیت در برابر اسلام شکست سنگینی خورده است. این روزنامه در ادامه گزارش خود نوشت: بررسی وضعیت اسلام و مسیحیت در انگلیس نشان می دهد که مسیحیت به گونه ای بی سابقه در حال از بین رفتن و شکست خوردن در برابر اسلام است به گونه ای که آمار نشان می دهد از هر ۱۰ شهروند انگلیسی زیر ۲۵ سال، حداقل یک نفر مسلمان است.
,این مسأله تنها به انگلیس برنمی گردد گرایش مردم به اسلام در سایر کشورهای اروپایی نیز برای دولتمردان غربی نگران کننده شده است. 17در صد مردم فرانسه مسلمان شده اند. می گویند مسلمانان دارند سبک زندگی ما را تغییر می دهند.
,در آمریکا هم تعداد مسلمانان رو به افزایش است و هم تعداد مساجد. گرایش آگاهانه و بازگشتِ جدید به اسلام، نه تنها در کشورهای مسلمان، بلکه در بسیاری از ممالک غیر مسلمان؛ از جمله: کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی نیز طی چند دهه گذشته افزایش یافته است. غرب که از هیچ تلاشی برای تضعیف، تحریف و مسخ چهره اسلام و سرکوبی مسلمانان و مستعمره نمودن ممالک اسلامی و نیز چپاول ثروت های آنان، فرو گذار نمی کند، امروزه با رشد فراگیر اسلام در کشورهای بزرگ و کوچک اروپا و آمریکا، متحیّر مانده است.
,از این رو آمریکا برای مبارزه با اسلام به فکر چاره ای دیگر افتاد و آن ایجاد اسلام هراسی در میان مردم جهان خصوصا غرب بود. این شیوه با بدترین شیوه، یعنی ترور و کشتن مردم بیگناه عملی گردید. بدون تردید یکی از دلایل گرایش مردم به به یک آیین این است که آن دین منشأ آرامش و مهربانی و امنیت برای آن ها باشد. نمی توان امید داشت مردم به دینی گرایش پیدا کنند که طرفداران آن خنجر از رو کشیده باشند و با اسلحه های آتشین کسانی را بکشند که هیچ نقشی در معادلات امروزی بین قدرت های زورگو ندارند. این شیوه بدترین شکلی است که می توان با آن بذر نفرت و انزجار را نسبت به اسلام یا هر آیین دیگر در دل ها پراکند. زیرا این اقدامات در نوع خود بدترین و خشن ترین رفتار تعریف شده بین بشریت است. نکته ی دیگر اینکه کسانی که در معرض این جنایت ها قرار می گیرند گناهی نیز مرتکب نشده اند این خود نگاه منفی دیگری در مردم ایجاد می کند که در پس این دین و آیین هیچ منطقی وجود ندارد. یعنی پیروان این دین در توحش کامل به سر می برند. مسلما وقتی چنین نگاهی در میان مردم شکل گرفت نه تنها گرایشی به دین در میان آن ها ایجاد نخواهد شد بلکه از آن دین و پیروان آن نیز متنفر خواهند شد و به افرادی اسلام ستیز تبدیل خواهند گردید. برخی برخوردهای خشن نسبت به مسلمانان از جمله زنان محجبه در کشورها ی اروپایی مولود چنین رفتاری است که در قالب گروه های تروریستی و تحت عنوان اسلام صورت می گیرد. در نظر آن ها هر مسلمانی که با ریش در انظار ظاهر می شود یعنی یک فرد آدمکش و جانی که هیچ منطقی جز جنایت و خونریزی و تجاوز به حقوق مردم ندارد. اصولا در وهله ی اول افرادی که جذب یک آیین می شوند قبل از آنکه به محتوای آن دین نگاه کنند به عملکرد و رفتار و منش و اخلاق پیروان و رهبران آن دین می نگرند. اگر می بسینیم پس از پیروزی انقلاب، اسلام خواهی سراسر جهان را فرا می گیرد همه ی اینها به انقلابی که امام خمینی کرد و اخلاق کریمانه و پیامبرانه ای که امام از خود نشان داد برمی گردد. مردم جهان دیدند که چگونه این مرد بزرگ با صداقت و ساده زیستی در برابر جهان استکبار ایستاده و خم به ابرو نمی آورد و جهان سلطه را دچار آشفتگی نموده است. آن ها عزت و استقلال ملت ایران را در عمل مشاهده کردند و لذا نقش الگویی اسلام شیعی که امام خمینی مروج آن بود باعث شد که روز به روز گرایش به اسلام در میان مردم جهان افزایش پیدا کند. جهان سلطه و در رأس آن آمریکای جنایتکار به این واقعیت دست پیدا کرده که از نظر ایدئولوژیکی نمی تواند با اسلام راستین مبارزه کند. راه اندازی صدها شبکه ماهواره ای که همه ی ارزش های انسانی و دینی را زیر سؤال می برد نتوانسته با گسترش اسلام در سطح جهانی مقابله کند از این رو او به خلق گروه هایی مثل داعش القاعده و النصره و بوکو حرام و امثال آن متوسل می شود.
,,
من تأکید دارم که بگویم تمامی عملیات های انتحاری و ترورها که حتی در کشورهای اروپایی و خود آمریکا انجام می شود به نحوی باهماهنگی و حمایت آمریکا صورت می پذیرد چرا که امریکا احساس می کند برای جنگ با اسلام باید هزینه از جمله هزینه ی انسانی بپردازد و طبعا اگر او در نبرد مستقیم با مسلمانان انقلابی وارد شود علاوه برآنکه از جهات مختلف خصوصا تلفات نیروی انسانی برایش بسیار پرهزینه خواهد بود به نتیجه ی مطلوب خود نیز نخواهد رسید. علاوه بر ایجاد نفرت بیشتر از سوی جوامع جهانی نسبت به خود، باعث مظلومیت مسلمانان و در نتیجه گرایش بیشتر به اسلام نیز خواهد شد. بنابراین آمریکا این ترورهای داعش و کشته شدن شهروندان اروپایی و امریکایی را صرف هزینه ی کمتر با دستاورد بیشتر برای مبارزه با اسلام انقلابی می پندارد. چگونه است که آمریکا در بسیاری از جاها خصوصا در عراق و سوریه و سایر کشورهای اسلامی داعش را مورد حمایت قرار می دهد، به آن ها پول و سلاح می دهد و نمی گذارد که این گروه پوشالی نابود شود ولی در جای دیگر همین گروه علیه منافع آنان و شهروندان کشورهای اروپایی دست به ترور می زند؟ آیا داعش یک تشکیلات است یا چند تشکیلات؟ اگر یک تشکیلات است که همین طور نیز می باشد چگونه است که در سوریه و عراق مورد انواع حمایت جدی آمریکا و هم پیمانان اروپایی اش قرار می گیرد ولی همین داعش در کشورهای اروپایی دست به ترور و بمب گذاری می زند؟ آیا آمریکا نمی تواند سران داعش را مجبور کند که دست به چنین جنایاتی نزنند؟ برای مبارزه با داعش حتی نیازی نیست که آمریکا مستقیما با آن ها بجنگد کافی است که حمایت های تسلیحاتی و پشتیبانی خود را از آن ها قطع کند. ولی مسلما این گونه نخواهد شد. آمریکا در عراق و سوریه از داعش حمایت می کند تا از رهگذر آن کشورهای اسلامی را نابود کند و در کشورهای اروپایی نیز پشت پرده از آن حمایت می کند و چراغ سبز نشان می دهد تا اسلام هراسی را در دنیا افزایش دهد. این است سیاست آمریکا و متحدین غربیش برای مبارزه با اسلامی که تبدیل به اصلی ترین خطر برای تداوم حاکمیت نظام سلطه بر جهان شده است.
,
نصرالله شفیعی
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه