کارشناس هواشناسی اردل
آسمان اردل تا پایان هفته بارانی است
کارشناس هواشناسی شهرستان اردل گفت:بارش های رگباری و متناوب باران در این شهرستان تا عصر جمعه 24 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس محسن غفاری کارشناس هواشناسی شهرستان اردل در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه اظهارداشت: بارش باران دیروز یکشنبه 19 اردیبهشت به صورت متناوب آغاز شد و تا کنون میزان بارش باران در شهرستان اردل 8 میلیمتر بوده است که علاوه بر تلطیف موجب خنکی هوای منطقه شد.
غفاری با بیان اینکه این بارش رحمت الهی موجب خوشحالی مردم و کشاورزان شده است اظهار کرد: بارش های رگباری و متناوب باران در این شهرستان تا عصر جمعه 24 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
وی افزود:دمای فعلی این شهرستان 15 درجه سانتیگراد بالای صفر است و با این وضعیت جوی دمای شهرستان 2 الی 3 درجه کاهش پیدا می کند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه