مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه مقاومت بسیج نور خبر داد؛

تسهیلات یک میلیارد و 540 میلیون در زمینه اقتصاد مقاومتی

تسهیلات یک میلیارد و 540 میلیون در زمینه اقتصاد مقاومتی
مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه نور از پرداخت یک میلیارد و 540 میلیون تومان تسهیلات در زمینه اقتصاد مقاومتی در سال 94 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرای نور، عباس رنجبر مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه مقاومت بسیج نور با اشاره به فلسفه تشکیل بسیج سازندگی اظهار کرد: پس از انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره)، جهاد سازندگی با هدف عمرانی، ساخت و ساز و محرومیت‌‌زدایی در مناطق محروم و روستایی شکل گرفت که در اردیبهشت 79 با تغییر نام جهاد سازندگی به جهاد کشاورزی، به فرمان مقام معظم رهبری در سازمان بسیج مستضعفین نهادی به نام بسیج سازندگی با هدف کمک به محرومیت زدایی تشکیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرای نور,

مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه مقاومت بسیج نور خاطرنشان کرد: برنامه‌های اردویی شامل اردوی دانش آموزی، دانشجویی و کلیه اقشار جامعه می‌شود که اردوهای جهادی بسیج دانشجویی 10 تا 12 روز، اردو های کانون بسیج مهندسین کشاورزی و صنعت سه روز، کمک به سازندگی و محرومیت زدایی با اجرای اردوهای یک روزه حلقه صالحین (در عرصه جمع آوری محصول، هرس، واکسیاسیون، غرس نهال)، کمک به سازندگی و محرومیت زدایی و اجرای عرصه‌های فرهنگی، آموزشی و اقتصاد مقاومتی با عزیمت گروه‌های جهادی به روستاها و مناطق محروم به مدت 7 روز، برگزاری اردوهای هجرت دانش آموزی به مدت 10 روز، شورای ماهانه جهاد اقتصاد مقاومتی (ناحیه‌ای)، برگزاری کلاس‌های آموزشی و مشاوره‌ای، ایجاد و اداره شبکه اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز، اعزام تیم‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی به مناطق مرزی، محروم و کم برخوردار از جمله برنامه‌های بسیج سازندگی است که در کنار کارهای عمرانی، فرهنگی، سیاسی و عقیدتی نیز برگزار می‌شود.

این مسئول تأکید کرد: بسیج سازندگی برنامه‌های اردوهای جهادی و هجرت دانش آموزان و دانشجویان را در ایام تابستان که فصل تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها است برگزار می‌کند. این اردوها با هدف کمک به محرومیت‌زدایی و سازندگی کشور انجام می‌شود و با پر کردن اوقات فراغت دانشجو و دانش آموزان، سبب یادگیری و آموزش برخی کارها همانند رنگ آمیزی، جوش کاری، برق کاری و ... نیز می‌شود.


رنجبر اظهار کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز وارد عرصه شده است و فعالیت در زمینه اقتصاد مقاومتی، یکی از وظایف بسیج سازندگی محسوب می‌شود.

وی گفت: بسیج سازندگی سپاه ناحیه نور نیز در اجرای اقتصاد مقاومتی با ارائه تسهیلات در عرصه‌های پرورش مرغ بومی، شتر مرغ، آبزیان و همچنین کود ورمی کمپوست، محصولات گلخانه ای جالیزی، پرورش دام سبک و سنگین، کارگاه های صنایع دستی و ... وارد فعالیت شده است.

مدیر بسیج سازندگی سپاه ناحیه نور از پرداخت یک میلیارد و 540 میلیون تومان تسهیلات در زمینه اقتصاد مقاومتی خبر داد و افزود: این تسهیلات به متقاضیان واجد شرایط برای ایجاد، تکمیل و احیای 160 واحد تولیدی در عرصه‌های اقتصاد مقاومتی و در بخش خدمات بسیج به منظور خود اشتغالی و مشاغل خانگی در بانکهای شهرستان‌های نور، رویان و چمستان پرداخت شد.

این مسئول اهداف ارائه تسهیلات و راه اندازی طرح‌های اقتصاد مقاومتی را ایجاد صنایع کوچک تکمیلی و تبدیلی، راه اندازی مشاغل خانگی، برگزاری و اجرای نمایشگاه و فروشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی، تسهیل در امر ازدواج، مهاجرت معکوس به روستاها با استفاده از طرح های اقتصاد مقاومتی و ... نام برد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه