در دیدار با ائمه جمعه مطرح شد؛
هلال احمر نهادی همیشه آماده برای خدمت
امام جمعه تایباد گفت: هلال احمر نهادی همیشه آماده برای خدمت، که با توجه به بودجه کم با جمع آوری کمک های حمایتی خیرین خدمات ارزنده ای را ، علی الخصوص در کمک به نیازمندان و محرومین ارائه داده است که این امر موجبات آرامش عمومی را فراهم می آورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، در دومین روز از هفته هلال احمر نمایندگان اعضا و پرسنل هلال احمر به دیدار ائمه جمعه این شهرستان رفتند تا از بیانات و فرمایشات این بزرگان در جهت بهبود امور استفاده نمود و از ایشان طلب دعای خیر نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,آیت الله محمد محدثی امام جمعه شهرستان تایباد ضمن تبریک هفته هلال احمر بیان کرد: خدمات هلال احمر سن و سال نمی شناسد و برای آن هیچ پایانی نیست و هلال احمر نهادی همیشه آماده برای خدمت ، که با توجه به بودجه کم با جمع آوری کمک های حمایتی خیرین خدمات ارزنده ای را ، علی الخصوص در کمک به نیازمندان و محرومین ارائه داده است که این امر موجبات آرامش عمومی را فراهم می آورد
,مولوی توکلی امام جمعه اهل تسنن شهرستان تایباد نیز ضمن تقدیر و تشکر از خدمات هلال احمر عنوان کرد: هلال احمر سازمانی با ارزش و مفید برای جامعه است که خدماتش برای هیچ کس پوشیده نیست و جزء اولین نیروهای حاضر در صحنه می باشند و شاخص ترین فعالیت ایشان داوطلبانه بودن و هدف رضای الهی ایشان است.
,وی آیه (تعاونو علی البر و التقواو...)را بیان نمودند و از جهتی هم به اقدامات سالهای اخیر نظام در خصوص افزایش تجهیزات خودرویی و هوایی اشاره نمودند و با توجه به اینکه هلال احمر جزء نهادهائی است که برای خدمات عام المنفعه و رضای الهی تشکیل شده گفت: دولت می بایست در خصوص همیاری وتامین بودجه و همچنین رسانه ای نمودن اقداماتشان از تریبونهای مختلف تلاش بیشتری بنماید.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه