گزارش؛
پاسداری که اقتصاد مقاومتی را معنا کرد
پاسدار ماهنشانی منویات مقام معظم رهبری را در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های موجود منطقه خود معنا کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «علی صفایی» پاسدار سپاه ناحیه ماهنشان در گفت و گو با خبر نگار شمیم ماهنشان اظهارکرد: ۱۴ سال است در کسوت پاسداری و لباس سبز سپاه مشغول به خدمت هستم که عاشقانه و با عشق به امام راحل و مقام معظم رهبری برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی وارد این نظام شده ام .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شمیم ماهنشان ,وی افزود: کشاورزی شغل اصلی و پایه ما با توجه به جغرافیای منطقه است که پابه پای پدرانمان در محیط مزرعه، باغ و کشاورزی مشغول به کار شده و بزرگ شده ایم و برای تأمین امر و معاش خانواده از راه کشاورزی درآمد می کنیم.
, ,
,
, پاسدار ماهنشانی اظهارکرد: یک پاسدار وقتی می تواند با افتخار سر خود را بلند کرده و از نظام اسلامی اظهارنظر کند که خود گامی برای ارتقا آن برداشته باشد، ما پاسدار انقلابی هستیم و در همه عرصه باید پیشگام بوده و منویات رهبرانقلاب را عملی کنیم، ما که همیشه آماده خدمت برای نظام اسلامی هستیم نباید فقط وظایف خود را در عرصه نظامی و فرهنگی بدانیم بلکه باید در هر شرایطی که رهبر انقلاب موضوعی را مطرح می کنند برای انجام آن اقدام کنیم.
,صفایی اظهارکرد: من ضمن اینکه در نظام اسلامی خدمت می کنم و آماده هر دستور از ما فوقات خود هستم با شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه خود در صدد توسعه باغات و مزارع خود به صورت علمی کرده ام و با مطالعه علمی برای کاشت درختان زود بازده و پربارده اقدام کردم و سالانه برداشت های بسیار خوبی از این راه حاصل می شود.
,وی افزود: من در کنار شغل شریف پاسداری کمک حال پدرپیر خود در عرصه کشاورزی نیز هستم و برای اینکه دست پدرم را در این زمینه نیز گرفته باشم با استفاده از پتانسیلها و زمین های کشاورزی در عرصه های مختلف از جمله تولید پرورش ماهی، دامداری، باغداری و غیره تلاش می کنم.
, ,
,
, پاسدار ماهنشانی با بیان اینکه چرخه اقتصاد در مزرعه های کوچک هم می چرخد، گفت: کافی است با کمی تلاش و خلاقیت و داشتن ایده ای نو در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت و شرایط اقتصادی را به نفع خود تغییر داد، امروزه نه تنها داشتن یک شغل کفاف زندگی را نمی دهد بلکه باید بیش از پیش از ظرفیت های خود برای ارتقا و اینکه محتاج دشمنان نشویم تلاش کرد.
,صفایی از روحیه پاسداری گفت و اظهارکرد: روحیه پاسداری به من کمک کرد تا در راستای اقتصاد گامی بردارم و حتی سختی های این مسیر را برای تحقق منویات رهبر انقلاب بپذیرم و جهادی عمل کنم.
,وی با بیان اینکه یکی از وظایف پاسداران و سپاه ،سازندگی، اردوهای جهادی، فرهنگ سازی است، افزود: مقاومت اقتصادی ایستادگی در برابر فشارها و تحریم ها است اما اقتصاد مقاومتی علاوه بر مقاومت اقتصادی، استفاده هدفمند و بهینه از ظرفیتها و استعدادها است که ما باید عملا این ها را نشان دهیم و با شعار و برگزاری نشست ها امر اقتصاد مقاومتی محیا نمی شود.
, ,
,
, پاسدار ماهنشانی گفت: نباید زیاد راحت طلب بود و همه راحتی ها و آسایش را در یک کار جستو جو کرد با توجه به حملات متعدد دشمن در عرصه های مختلف علیه ایران اسلامی خصوصا اقتصاد و فرهنگ، منِ پاسدار باید بیشتر از یک وقت اداری و کاری برای وطننم و ارتقا آن برای اینکه محتاج دشمنان نشود وقت بگذارم .
,صفایی اظهارکرد: در عرصه های مختلف تولید ماهی، دامداری، کشاورزی و باغداری مشکلات بسیاری هست اما بدون در نظر داشتن طی این مسیر ها ،چگونه باید این مشکلات برطرف شود، بنابراین باید اقداماتی انجام گیرد تا در صدد مشکلات و معضلات گام های اساسی برداشته شود.
,وی افزود: بنده با شناسایی مشکلات و مسیرهای اقتصادی در رابطه با کارهای خود و تولیدات به بسیجیان هم مشاوره می دهم تا در انجام کارهایشان پیشرفت کنند.
, ,
,
,
پاسدار ماهنشانی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و شکست دشمن در دوران دفاع مقدس ، تحریم ها بهانه ای شد تا به وسیله آن دشمنان تصور کنند که می توانند ملت ایران را با فشارهای اقتصادی و تحریم ها به زانو درآوردند که در این عرصه موفق نشدند در همین راستا برنامه های خود را با فشارهای اقتصادی و تحریم ها آغاز کردند اما طی این سالها ملت ایران نشان داده اند که در برابراین همه فشارها مقاومت خواهند کرد.
صفایی اظهارکرد: برای اجرای اقتصاد مقاومتی و موفقیت در این برنامه باید به توانمندیها و تولیدات داخلی توجه ویژه ای شود و کارخانه ها و یا کارگاه های داخلی را تقویت کرد تا بتوان روز به روز اقتصاد مقاومتی را عملی کرد.
,
وی افزود: دشمنان بر این تصور هستند که با فشارهای اقتصادی و تحریم ها می توانند ملت ایران را به زانو درآوردند اما با اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی و تکیه بر این موضوع می توان نشان داد که تحریم ها اثری ندارد.
,, ,
,
, پاسدار ماهنشانی با اشاره به اقدام و عمل در راستای اقتصاد مقاومتی گفت: امروزه در عرصه اقتصاد نیاز به عمل و عملیاتی شدن نظریه ها داریم زیرا هنوز طرحی که روی زمین قابل مشاهده باشد رویت نکرده ایم، هنوز از تولید داخلی حمایتی نشده است و تولید کننده داخلی با مشکلات عدیده ای دست به گریبان است.
,صفایی اظهارکرد: مهمترین وظیفه امروز به عهده مسئولین است چرا که آنها باید دست حمایت گر خود را به سمت تولید و صنعت دراز کنند و وضعیت را تغییر دهند.
,, ,
,
, انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه