در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سربیشه
اعتیاد در بخش درح شهرستان سربیشه در وضعیت نامطلوبی می باشد
فرماندار شهرستان سربیشه با بیان اینکه وضعیت اعتیاد در بخش درح شهرستان سربیشه در وضعیت نامطلوبی می باشد خواستار تخصیص اعتبار جهت ایجاد کمپ ترک اعتیاد در این بخش شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل آوای سربیشه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان با حضور خدادادی فرماندار، فلاحی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری و اعضا این شورا در محل فرمانداری شهر سربیشه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل آوای سربیشه ,خدادادی فرماندار شهرستان سربیشه در این جلسه با بیان اینکه مشکل عمده ما امروزه در بحث مبارزه با مواد مخدر مسئله درمان می باشد،از اجتماعی کردن طرح مبارزه با مواد مخدر سخن گفت و افزود:امید داریم مردم نیز در بحث مبارزه با مواد مخدر همکاری نمایند تا با ایجاد یک حرکت مردمی و اجتماعی در ریشه کردن این معضل عمل نماییم.
,فرماندار شهرستان سربیشه همچنین با بیان اینکه وضعیت اعتیاد در بخش درح شهرستان سربیشه در وضعیت نامطلوبی می باشد خواستار تخصیص اعتبار جهت ایجاد کمپ ترک اعتیاد در این بخش شد و افزود درمان مقطعی در ترک اعتیاد به هیچ وجه تاثیرگذار نخواهد بود و زمانی تاثیر خود را نشان خواهد داد که بتوانیم با ایجاد کمپ واجتماعی کردن مبارزه با این پدیده شوم به مبارزه با این بلای خانمان سوز اقدام کنیم
,فلاحی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری نیز در این جلسه گفت:موضوع مبارزه با مواد مخدر از مباحث مهمی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی مورد توجه جدی مسئولین قرار گرفته است و دراین راستا همت همه نهادها و ارگان ها ، برای رسیدن به نقطه مورد نظر را می طلبد.
,فلاحی با بیان اینکه آموزش و تشویق از موارد مهم در بحث مبارزه با مواد مخدر است افزود:در بحث مبارزه با مواد مخدر تنها مبارزه فیزیکی و خشن موثر نخواهد بود و می بایست دستگاههای فرهنگی با اموزش و انجام اقدامات فرهنگی مناسب نسبت به آگاه سازی مردم گام های مطلوبی را بردارند.
]
ارسال دیدگاه