سرریز سد کمال صالح در شازند همچنان ادامه دارد+عکس
بخشدار سربند گفت: به دلیل بارش های بسیار خوبی که در روزهای اخیر در شهرستان شازند شاهد بودیم سرریز سد کمال صالح همچنان ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد باقری بخشدار بخش سربند در گفتگو با خبرنگار شازند ما گفت: بدلیل بارش های بسیار خوبی که در روزهای اخیر در شهرستان شازند شاهد بودیم سد کمال صالح از چند رو پیش سرریز کرده که همچنان ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما , شازند ما , شازند ما,,

, ,
وی افزود: سد کمال صالح با توان ذخیرهسازی 110 میلیون مترمکعب آب دارای 760 متر طول و 80 متر ارتفاع بوده و سطح دریاچه آن 4.6 کیلومتر مربع وسعت دارد.
بخشدار سربند با بیان اینکه سر ریز شدن این سد در پنج سال گذشته بی سابقه بوده است عنوان کرد: به دلیل تملک 11 روستا و باغات در مسیر سیلاب ناشی از سرریز سد در حوزه استحفاظی شهرستان شازند و خالی از سکنه بودن این روستاها، هیچ گونه خسارتی در این خصوص در شهرستان وجود نداشته است.
گفتنی است سد کمال صالح بر روی رودخانه تیره از سر شاخههای رود دز در 45 کیلومتری جنوب شازند و 74 کیلومتری جنوب غربی اراک و با هدف تامین آب شرب و صنعت اراک و شازند ساخته شده است.
,
,
,
,
,
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه