خانه فرهنگ در دامغان تشکیل می شود

خانه فرهنگ در دامغان تشکیل می شود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان از برگزاری ویژه همایی فولکلور شعر و گویش دامغانی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان: محمد طالبی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان در گفتگویی از تشکیل خانه فرهنگ در شهرستان دامغان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک ,

وی افزود: در 30 اردیبهشت ماه سال جاری ویژه همایی فولکلور شعر و گویش دامغانی تحت قالب همایشی برگزار خواهد شد.

,

طالبی تصریح کرد: فولکلور، بستر و ظرفیتی است که اندیشمندان، محققان و شعرا ، نویسندگان و دانشجویان و سایر علاقه مندان را گرد هم آورده تا شعر و فولکلور دامغان را در این حوزه مورد بررسی قرار دهند .

,

وی عنوان کرد: ایجاد همبستگی قومی و نژادی و نزدیک نمودن قومیت های دامغانی به یکدیگر از اهداف این همایش است.

,

محمد طالبی تصریح کرد: فرهنگ همچون درختی است که سالها طول می کشد تا به بار برسد پس سال ها طول می کشد تا تغییرات تاثیر خود را نشان داده و در جامعه مشخص گردد که این همایش ها در به بار نشستن مقوله فرهنگ در شهرستان کمک فراوانی می کند.

,

وی تصریح کرد: در برگزاری این همایش از کتاب آقای طاهریا رونمایی خواهد شد که این کتاب با محوریت گویش و شعر دامغانی می باشد.

,

طالبی اضافه کرد: تجلیل از استاد محمد کاوه از شاعران شعر فولکلور دامغانی با هدف تشویق افراد به این گویش انجام خواهد شد.

,

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان خاطر نشان کرد: تشکیل خانه فرهنگ شهرستان دامغان از مهم ترین اقداماتی است که در این همایش انجام می شود.

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه