در آستانه روز ملی خیام؛
نمایشگاه خوشنویسی «از دیار خیام» در نیشابور برپا شد
در آستانه بزرگداشت روز ملی حکیم عمرخیام نیشابوری نمایشگاه خوشنویسی« از دیار خیام » برگزیده آثار جمعی از هنرمندان انجمن خوشنویسان شعبه نیشابور در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور بر پا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، خلیل الله عراقی معاون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور اظهارکرد: نیشابور مهد تمدن و فرهنگ و هنر است که در طول تاریخ مردان بزرگی را از این دیار تقدیم جامعه بشری کرده است که آثار و تفکر ایشان باعث و جاودانگی شده است و هنوز هم خلف صالح ایشان هستند که در رشته های مختلف هنری و فرهنگی باعث افتخار ایران و ایرانیان هستند و در این رهگذر هنرمندان خوشنویس اقدامات موثری انجام داده اند که نمایشگاه خوشنویسی« ازدیارخیام » در آستانه بزرگداشت روز ملی حکیم عمرخیام نیشابوری به اهتمام انجمن خوشنویسان شعبه نیشابور بر پا گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,وی گفت: در نمایشگاه خوشنویسی « ازدیارخیام » 35 اثر برگزیده 20 نفر از اساتید انجمن خوشنویسان نیشابور به سرپرستی علی دربهشتی در ابعاد 50*35 تا 70* 100 در معرض دید عموم قرار گرفته است.
,عراقی افزود: در این نمایشگاه آثار خوشنویسی نستعلیق در قالب های سیاه مشتق، قطعه، چلیپا، و کتابت برگرفته از رباعیات حکیم عمر خیام نیشابوری به رشته تحریر در آمده است که تذهیب این آثار را هنرمند تذهیب کاران نیشابوری عباس همراه، اعظم خانی و اعظم حمیدی انجام داده اند.
,معاون اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور تصریح کرد: نمایشگاه خوشنویسی« ازدیارخیام » از 20 الی 30 اردیبهشت 95 هر روز از ساعت 30/16 الی 20 بعدازظهر در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور در معرض دید عموم علاقمندان قرار دارد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه