جاری شدن سیل در استان، خسارت فراوانی برجای گذاشت

جاری شدن سیل در استان، خسارت فراوانی برجای گذاشت
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان از جاری شدن سیل بر اثر بارش شدید باران در شهرستان ها سمنان، مهدیشهر و سرخه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد طاهری مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان در گفتگو با خبرنگارمرآت از جاری شدن سیل و آبگرفتگی در شهرستان ها سمنان، مهدیشهر و سرخه خبر داد و گفت: جاری شدن سیل باعث خسارت در منازل مسکونی، تجاری، معیشتی و معابر شهری و برون شهری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان همچنین اظهار کرد: راه سرخه گرمسار در منطقه جمشید آباد دچار آبگرفتگی معابر اصلی لاین شمالی شده است.

,

وی  با اشاره به اینکه سمنان با 30 میلی متر بیشترین میزان بارندگی را داشته است، گفت: این بارش در مناطق جنوبی شهر باعث آبگرفتگی تعداد زیادی از مناطق مسکونی، تجاری و زیر ساختی را داشته ایم.

,

طاهری  با اشاره به اینکه همه نیروهای در آماده باش کامل قرار دارند، افزود: همه عوامل اجرایی با تجهیزات کامل در نقاط مختلف شهر مشغول امداد رسانی هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه