مشاور عالی بسیج فرهنگیان کشور:

تلاش آمریکا کاهش نفوذ ایران در منطقه است

تلاش آمریکا کاهش نفوذ ایران در منطقه است
مشاور عالی بسیج فرهنگیان کشور گفت: آمریکا برنامه های مهمی را برای کاهش نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه ترسیم کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشکایا؛ مشاور عالی بسیج فرهنگیان کشوردر کارگاه توانمندسازی و گفتمان سازی کانون های بسیج فرهنگیان اسکو و ایلخچی گفت : آمریکا برنامه های مهمی را برای کاهش نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه ترسیم کرده که محدود کردن توان هسته ای،کاهش قدرت موشکی و کنترل جریان مقاومت از آن جمله است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشکایا,

 نجیب زاده افزود: یکی دیگر از اقدامات آمریکا تصویب ناعادلانه فشار و تحریم برای تسلیم ملت ایران است که در مقابل آن رهبر فرزانه انقلاب راه حلی برای دور زدن تحریم ها ارائه و بحث اقتصاد مقامتی و تکیه بر ظرفیت های داخلی را مطرح کردند.

,

وی ادامه داد: رهبر انقلاب تمام نقشه های دشمن را نقش بر آب کرده و در نهایت آمریکا و هم پیمانانش را به پای میز مذاکره با ملت بزرگ ایران کشاند.

,

نجیب زاده خاطرنشان کرد: اگر دشمنان این نظام می توانستند به ایران حمله می کردند ولی ایمان مردم، اطاعت بی چون و چرا از ولی فقیه، وحدت همه ملت حول محور ولایت، بصیرت، دشمن شناسی و شناخت دسیسه های دشمن برای قادرنبودن دشمنان برای هرگونه تعرض به این کشور را خنثی کرد.

,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه