سرپرست فرمانداری فسا :

برای تغییر وضعیت ، باید فکرمان تغییر کند

برای تغییر وضعیت ، باید فکرمان تغییر کند
سرپرست فرمانداری ویژه فسا گفت: روستاها ، منبع استعدادهای نهفته فراوانی هستند که می توانند در عرصه های مختلف بدرخشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فسایی، ابراهیم خرم در مراسم ویژه اولین دوره اخذ دیپلم در روستای مقابری از توابع دهستان جنگل و بخش مرکزی فسا ، گفت : روستاها پتانسیل های فراوانی دارند که بخشی از آنها مغفول مانده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فسایی,

وی کم شدن تولید در روستاها را یکی از معضلات مهم دانست و تصریح کرد: روستاها ، همیشه مرکز تولید گسترده در عرصه اقتصادی بوده اند  اما حالا این وضعیت متفاوت شده و نیاز به تغییر وضعیت احساس می شود .

,

خرم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیش از حد وارد دنیای فانتزی شده ایم تصریح کرد: دنیای فانتزی ، تا حدودی ایده و دیدگاه های ما را تغییر داده است و برای اینکه به مسیری برگردیم که منطبق با معیارهای فرهنگی وهمراه با توسعه  پیشرفت باشد باید فکرمان تغییر کند تا زندگی مان نیز تغییر کند .

,

شایان توجه است که در این مراسم از مینا رضایی دانش آموز نخبه کشوری که در روستای مقابری تحصیل می کرد و در رشته مدیریت خانواده  رتبه اول کشوری را کسب کرده بود تجلیل به عمل آمد .
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه