تغییری دیگر در بخش فرهنگی آذربایجانشرقی؛
حق پرست از اداره کل میراث فرهنگی خداحافظی کرد
صبح امروز طی یک مراسم مرتضی آبدار به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی معرفی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، دیروز طی یک مراسم از زحمات فرزین حق پرست قدردانی و مرتضی آبدار به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی معرفی شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,در این مراسم محمد صادق پورمهدی معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یک حوزه فرا بخشی است، عنوان کرد: اگر از یکی از سه ضلع این سازمان غفلت شود خسارت جبران ناپذیری بر بدنه این سازمان وارد می شود.
,وی ادامه داد: با توجه به اینکه در طول سالهای اخیر زحمات زیادی در حوزه گردشگری کشیده شده است ولی با این وجود نباید از ظلع میراث فرهنگی غفلت شود.
,معاون عمرانی استاندار به اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه میراث فرهنگی اشاره کرد و افزود: دولت تدبیر و امید با داس به میدان نیامده است بلکه کلید دارد و در قالب قوانین و بدون هیچ جنگی مدیریت می کند و این روند باید ادامه داشته باشد.
,وی حضور بخش خصوصی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: اقتصاد ما به توسعه دست نمی یابد مگر اینکه بخش خصوصی تقویت شود و از منابع مهمی همچون شهرداری و شرکت های خصوصی استفاده شود.
,پورمهدی وظایف مسئولین در سال 2018 را بسیار سنگین ارزیابی کرد و اظهار داشت: سال 2018 را پیشروی خود داریم و برای گرفتن این عنوان تلاش کرده ایم ولی اگر خود را برای میزبانی آماده نکنیم خیلی بد می شود.
,وی در همین راستا ادامه داد: 3 میلیون و 600 هزار نفر مطالبه گر برنامه برای سال 2018 در استان هستند و در همین زمینه اگر 24 ساعته کار کنیم باز هم کم است و در همین راستا بخش عمده ای از مسئولیت ها بر عهده شهرداری ها است.
,معاون عمرانی استاندار از حمایت استانداری از بخش های خصوصی خبر داد و افزودک برای هر چه بهتر شدن میزبانی برای سال 2018 باید از بخش خصوصی استفاده شود زیرا آنها بزرگتری سرمایه های ما هستند.
,در ادامه این آیین فرزین حق پرست مدیر کل سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به بدهی های این سازمان در دوره مدیریتی گذشته اشاره کرد و افزود: در اوایل مدیریتم با بدهی های میلیاردی مواجه شدم و پروژه ها نیمه کاره بوده و روز بروز بر بدهی های پیمانکاران افزوده می شد که با کاهش هزینه ها و صرفه جویی این مشکلات حل شد.
,وی از تشکیل دفتر فنی در این سازمان خبر داد و افزود: با تشکیل این دفتر فنی سعی داریم اقدامات را بر اساس بروکراسی برنامه ریزی کنیم و هدر رفت بیت المال را به حداقل برسانیم.
,مدیر کل سابق سازمان میراث فرهنگی استان یکی از دلایل تعویضش از این سمت را در پروژه های عمرانی دانست و افزود: به مدیرکل آینده توصیه می کنم که در پروژه هایی همچون میدان ساعت، موزه فرش، بلوک میار میار، بازار تبریز، خیابان جمهوری، مقبره شاه حسین ولی و برخی پروژه های مهم دقت کنند.
,وی اظهار داشت: در کشورهای توسعه یافته هر پروژه ای که انجام می شود باید پیوست علمی داشته باشد و اگر ما نیز به هویت شهرمان تلاش می کنیم باید کار را به کاردان بسپاریم.
,حق پرست به مشکل دولت قبل مبنی بر عملکرد بدون پشتوانه علمی اشاره کرد وافزود: نباید اشتباهات دولت قبل مثل مسکن مهر که زیر ساخت درستی ندارد را دوباره در کشور تکرار کنیم.
,وی در پایان گفت: ما باید به هویت خود دلسوزی کنیم زیرا برخی کشورها آثار ما را با قیمت های کلان می خرند و برای خود هویت جعلی درست می کنند ولی ما در این طرف داشته های خودمان را نابود می کنیم.
,پایان پیام/
,]
ارسال دیدگاه