در پی افشای فیش های حقوقی میلیونی؛

با استعفای رئیس کل بیمه مرکزی موافقت شد

با استعفای رئیس کل بیمه مرکزی موافقت شد
پس از افشای فیش‌های حقوقی چند ده میلیونی مدیران بیمه مرکزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی استعفای محمد ابراهیم امین از ریاست بیمه مرکزی را پذیرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  صبح امروز و بعد از انتشار اخبار مربوط به دریافت حقوق‌های چندده‌میلیونی توسط مدیران بیمه مرکزی، رئیس کل بیمه مرکزی از سمت خود استعفا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


محمدابراهیم امین طی نامه‌ای به وزیر اقتصاد و امور دارایی با ابراز شرمندگی نسبت به حوادث پیش‌آمده، از سمت خود استعفا کرد.

برهمین اساس، علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی ساعتی قبل با استعفای محمد ابراهیم متین موافقت کرد.

متن پذیرش استعفای محمد ابراهیم امین توسط وزیر اقتصاد به شرح ذیل است:

جناب آقای امین

با سلام

ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات موثری که در پیشبرد اهداف صنعت بیمه و تعمیق نظارت بر این صنعت داشته اید با استعفا و درخواست بازنشستگی جنابعالی موافقت می نمایم . توفیق جنابعالی را از خداوند متعال خواستارم.

علی طیب نیا

وزیر امور اقتصادی و دارایی

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه