فرماندار طرقبه شاندیز:

آسایش و بهره‌گیری از جاذبه های گردشگری مدیون شهدا و جانبازان است

آسایش و بهره‌گیری از جاذبه های گردشگری مدیون شهدا و جانبازان است
فرماندار طرقبه شاندیز گفت: در طرقبه شاندیز 500 شهید داریم و برابر امار میزبان تعداد زیادی جانبازان هستیم که در عرصه های مختلف جنگ تحمیلی نقش داشته اند و در ادامه این فداکاری ها خانواده ها نقش بسیار ارزشمندی دارند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، حسینی فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز در جمع جانبازان ضمن تبریک ایام مبارک و فرخنده میلاد حضرت ابوالفضل(س) گفت: امروز شاهد امنیت، اسایش و بهره گیری از جاذبه های گردشگری هستیم که مرهون جان فشانی و فداکاری جانبازان عزیز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

وی افزود: در طرقبه شاندیز 500 شهید داریم و برابر امار میزبان تعداد زیادی جانبازان هستیم که در عرصه های مختلف جنگ تحمیلی نقش داشته اند و در ادامه این فداکاری ها خانواده ها نقش بسیار ارزشمندی دارند چرا که خانواده ها پس از دوران جنگ از جانبازان بطور شایسته ای حمایت و نگهداری می کنند.

,

فرماندار طرقبه شاندیز با بیان اینکه سالانه بیش از 40 میلیون نفر بازدید کننده و گردشگر از مناطق ییلاقی داریم گفت: این شهرستان بسیار پرظرفیت است و توانستیم با کمک مردم متدین میزبانی خوب برای خدمات به زائرین و مجاورین داشته باشیم.

,

وی ضمن اعلام اینکه باید اوقات فراغت زائرین در این ستاره گردشگری خراسان رضوی به نحو مناسبی پر شود  افزود: از قدیم شهرستان طرقبه شاندیز با مردمی متدین فرهنگ پرور و فرهنگ دوست بوده لذا باید به درجه ای از ارتقا برسانیم که در شهرستان کاملاً فرهنگی باید در فضایی مناسب پذیرایی کنیم تا علاوه بر تکمیل چرخه زیارت مشهد مقدس، زائرین با بار و توشه فرهنگی مناسب این اماکن تفریحی توریستی را ترک کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه