در فرمانداری شهرستان طرقبه شاندیز؛
جلسه ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) برگزار شد
صبح امروز جلسه ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور فرماندار، جانشین فرمانده سپاه شهرستان و جمعی از مسئولان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز صبح امروز جلسه ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور فرماندار، جانشین فرمانده سپاه شهرستان و جمعی از مسئولان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,
حسینی فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز گفت: امام خمینی(ره) تاثیرگذارترین رهبر بر اذهان عمومی ملت ها و تحولات اجتماعی سیاسی است که توانستهاند اثرات حماسی و انقلابی در جهت معرفی اسلام ناب برای کل آزادگان در ادیان مختلف داشته باشد.
وی افزود: بر همه ما لازم است که جدا از مباحث اداری تلاش کنیم تا این مراسم با شکوه، عظمت و در خورشان ایشان در جهت پاسداشت یاد امام بزرگوار، برگزار شود.
حسینی گفت: همانطور که تفکرات امام (ره) نمونه بارزی از مردم سالاری دینی بود باید اینگونه مراسمات به سمت و سوی مردمی حرکت کند هر چند که مردم فهیم ما بهخوبی تفکرات امام (ره) را درک کردند و محکم تر از سال های قبل به اجرای مراسمات رحلت امام(ره) اهتمام دارند.
وی از شهرداران و کلیه مسئولین ادارات خواست که فضا سازی معابر عمومی، بر مبنای منویات بنیانگذار انقلاب اسلامی و با رویکرد گرامیداشت اندیشه های امام(ره) باشد.
,
,
,
وی اظهار داشت: این ایام یکی از مناسبتهای بسیار خوب برای یاد آوری تفکرات انقلاب و امام(ره) برای مردم خصوصا" نسل جوان است که باید بهخوبی انجام شود.
,در پایان مقرر شد ضمن ثبت نام متقاضیان از طریق پایگاه های بسیج در کلیه شهرها و روستاها، به صورت رسمی تعطیلی روز 14 خردادماه به اصناف توسط اداره صنعت، معدن و تجارت و با هماهنگی مجمع امور صنفی شهرستان ابلاغ شود.
,همچنین شب چهاردهم خردادماه به میزبانی اوقاف مراسمی با شکوه در امام زادگان یاسر و ناصر(ع) برگزار شود و نسبت به فضاسازی سردرب ادارات و فضاسازی محیطی شهر و روستا در جهت بزرگداشت این ایام اهتمام داشته باشند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه