ایمنی خانه تکانی را فراموش نکنید

ایمنی خانه  تکانی را فراموش نکنید
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان لرستان در خصوص خانه تکانی در روز های پایان سال به هم استانی ها هشدار داد که نکات ایمنی و امنیتی را رعایت نمایند
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا سرهنگ دالوند رییس پلیس آگاهی استان لرستان در تشریح این خبر افزود :این روزها وقت خانه تکانی و برو بیا کارگران و نظافت جی ها و قالی شویی ها و شتشوی مبل و پرده در خانه هاست بطوری که از طریق اعلامیه و جسباندن روی دیوار شهر – از طریق جراید – از طریق رسانه و سایر وسایل دیگر مبادرت به اطلاع رسانی در خصوص خانه تکانی می نمایند تا مردم به استقبال سال نو بروند ولی باید نکات ایمنی را رعایت و هشدار های پلیس مد نظر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سرهنگ دالوند بیان داشت  :  اطلاعیه روی دیواربعضی اوقات  پایه اول سرقت می باشد که دیوار ها همیشه قبل اعتماد نیستند و حتی اگاهی های چسبانده شده روی دیوارها هم قابل اعتماد نیستند بهتر است فریب قیمت های پایین این ااهی را نخورند وتلاش کنند تا از محل های قابل اعتماد کارگر استخدام نمایند.

,

  وی گفت : در همین گیر دادها و رفت امد ها و شلوغی ها گاهی سرقت از منزل و اجناس های روی دیوار ، پشت بام ها . طلاجات و سایر اجناس دیگر که باعث تلخی کام خانواده می باشد متصور است.   

,

این مقام مسئول انتظامی در پایان یادآوری کرد :هشدار می دهیم اولآ در حین غبار گیری و خانه تکانی هیچ موقعه منزل را ترک ننمایید و شب ها اجناس را به داخل منزل ببرید دومآ شاید بهتر باشد با کمی دقت در انتخاب افرادی که به عنوان کارگر ونظافتچی و قالی شویی به خانه رفت آمد دارندمزه ملس عید و بهار را در کام خانواده نگه داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه