رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری رضوانشهر:

حفاظت و پاسداری از مواریث فرهنگی بر عهده آحاد مردم می باشد

حفاظت و پاسداری از مواریث فرهنگی بر عهده آحاد مردم می باشد
رئیس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری رضوانشهر از برگزاری جشنواره نان و شیرینی در هفته میراث فرهنگی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  منصور هادی پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری رضوان خبر ، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن هفته میراث فرهنگی اظهار نمود: حفاظت وپاسداری از مواریث فرهنگی بر عهده آحاد مردم می باشد و نگهبانی و نگهداری از این آثار صرفا بر عهده میراث فرهنگی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منصور هادی پور در گفتگو با خبرنگار,  پایگاه خبری رضوان خبر,  ، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن هفته میراث فرهنگی اظهار نمود: حفاظت وپاسداری از مواریث فرهنگی بر عهده آحاد مردم می باشد و نگهبانی و نگهداری از این آثار صرفا بر عهده میراث فرهنگی می باشد.,

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری رضوانشهر اضافه نمود: هفته میراث فرهنگی از تاریخ ۲۹/۰۲/۹۵ شروع و تا تاریخ ۳/۳/۹۵ ادامه دارد که در این هفته برنامه های متناسب با این هفته در شهرستان رضوانشهر توسط این اداره تدوین و اجرا می گردد.

, رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری رضوانشهر اضافه نمود: هفته میراث فرهنگی از تاریخ ۲۹/۰۲/۹۵ شروع و تا تاریخ ۳/۳/۹۵ ادامه دارد که در این هفته برنامه های متناسب با این هفته در شهرستان رضوانشهر توسط این اداره تدوین و اجرا می گردد.,

وی برنامه های اجرایی اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری رضوانشهر را این چنین عنوان نمود: برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور مسئولین شهرستان ، گلباران مزار شهدای گمنام ، دیدار با خانواده معظم شهدا ، دیدار با امام جمعه شهرستان می باشد .

, وی برنامه های اجرایی اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری رضوانشهر را این چنین عنوان نمود: برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور مسئولین شهرستان ، گلباران مزار شهدای گمنام ، دیدار با خانواده معظم شهدا ، دیدار با امام جمعه شهرستان می باشد .,

هادی پور سایر برنامه های هفته  میراث فرهنگی همچون پاکسازی محوطه پل تاریخی پونل ، پاکسازی و جمع آوری زباله های محوطه تاریخی اسپی مزگت با همکاری گروه های NGO ، برگزاری جشنواره فرهنگی نان و شیرینی محلی در کانون پرورش فکری رضوانشهر ، برگزاری نشست تخصصی دستاورد های باستان شناسی حوزه فرهنگی تالش ،بازدید مسئولین ادارات از پل تاریخی پونل و بنای تاریخی اسپی مزگت ،بازدید سرگروه های آموزشی از بنا های تاریخی عنوان نمود .

, هادی پور سایر برنامه های هفته  میراث فرهنگی همچون پاکسازی محوطه پل تاریخی پونل ، پاکسازی و جمع آوری زباله های محوطه تاریخی اسپی مزگت با همکاری گروه های NGO ، برگزاری جشنواره فرهنگی نان و شیرینی محلی در کانون پرورش فکری رضوانشهر ، برگزاری نشست تخصصی دستاورد های باستان شناسی حوزه فرهنگی تالش ،بازدید مسئولین ادارات از پل تاریخی پونل و بنای تاریخی اسپی مزگت ،بازدید سرگروه های آموزشی از بنا های تاریخی عنوان نمود .,

منصور هادی پور در پایان افزود : مشارکت در برگزاری جشن نیمه شعبان ، تور یک روزه عکاسی با با موضوع طبیعت و میراث طبیعی شهرستان از دیگر برنامه های هفته میراث فرهنگی در شهرستان رضوانشهر است.

, منصور هادی پور در پایان افزود : مشارکت در برگزاری جشن نیمه شعبان ، تور یک روزه عکاسی با با موضوع طبیعت و میراث طبیعی شهرستان از دیگر برنامه های هفته میراث فرهنگی در شهرستان رضوانشهر است.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه