با حضور معاون بنیاد مسکن کشور و نماینده‌ی تالش ؛

مشکلات حوزه‌ی عمران روستایی شهرستان تالش بررسی شد

مشکلات حوزه‌ی عمران روستایی شهرستان تالش بررسی شد
نشست بررسی مشکلات حوزه عمران روستایی شهرستان تالش، دیروز صبح با حضور معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور، وفرماندار و نماینده این شهرستان در فرمانداری تالش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ،  جلسه ای با حضور شاملو معاونت عمرانی و روستایی بنیاد مسکن کشور ، شکری نماینده تالش ، رضوانشهر و ماسال ، اکبرزاده مدیر کل بنیاد مسکن استان گیلان و بخشداران شهرستان تالش در فرمانداری تالش برگزار شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر , ،  جلسه ای با حضور شاملو معاونت عمرانی و روستایی بنیاد مسکن کشور ، شکری نماینده تالش ، رضوانشهر و ماسال ، اکبرزاده مدیر کل بنیاد مسکن استان گیلان و بخشداران شهرستان تالش در فرمانداری تالش برگزار شد .,

 علی فتح اللهی فرماندار شهرستان تالش در این جلسه با تبریک ایام شعبانیه گفت:شهرستان تالش با دارا بودن 368 روستا متشکل از چهار بخش که فاصله دورترین به مرکز شهر 55 کیلومتر است ، و با 190 هزار جمعیت یکی از بزرگترین شهرستانهای استان گیلان می باشد .که مشکلات فراوانی در بحث راه ها و خیابان در شهرستان مواجه هستیم .

,

 فتح اللهی افزود: به دلیل فراوانی صدور پروانه های ساختمانی ، تعمیرات مسکن به اداره بنیاد مسکن شهرستان مراجعه می شود به دلیل کمبود پرسنل در اداره مراجعه کنندگان با مشکلات زیادی رو به رو می شوند .

,

وی در ادمه گفت  : در چند نقطه از شهرستان با رانش زمین مواجعه هستیم که مهمترین آن مسدود شدن راه روستایی کشاور محله خطبه سرا می باشد و خواستار تسریع در اجرای طرح هادی روستایی و صدور سند روستایی در شهرستان شدند و همچنین در بحث تغییر کاربری که محدودیت هایی وجود دارد که درساخت و ساز و  توسعه ساختمان روستاییان را با مشکلاتی رو به رو می کند.

,

در ادامه شکری نماینده شهرستانهای تالش ، رضوانشهر و ماسال در خصوص مشکلات کلی روستا در بحث عمران توضیحاتی مبسوطی ارائه کردند و گفتند : یکی از مشگلات در بحث توسعه ساخت و ساز در مراکز دهستانها با محدودیت هایی مواجه هستیم . در بحث بعدی به اجرای طرح هادی در مناطق کوهستانی کردند و افزودند که مردمان ما مثل قدیم به ییلاق کوچ می کنند ودر حوزه راه ییلاقی و سند دار شدن مناطقی که ساخت و ساز انجام شده است را خاستار شدند.

,

شاملو معاونت عمرانی و روستایی بنیاد مسکن کشور هم در این جلسه بیان داشت  : هزینه های سرسام آوری در شهرها در حال انجام است به دلیل مهاجرت بیش از اندازه روستاییان به شهرها هستند . ما باید همین هزینه ها را در روستاها انجام دهیم تا از مهاجرت روستاییان به شهرها کاسته شود وخاطر نشان کردند که دولت اقدامات ویژه جهت تسریع در حوزه صدور سند و اجرای طرح هادی در حال اجراست و همچنین تاکید کردند که در ارتباط با رانش زمین در منطقه مطالعاتی صورت گیرد و به سرعت برای برطرف کردن ان اقدام شود وقول 20هزار تن آسفالت برای راه روستایی را دادند.

,

در پیان جلسه بازدید میدانی از راه توریستی روستای قروق و راه روستایی کشاور محله خطبه سرا صورت پذیرفت.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه