علی شریفی/یادداشت

حزب‌الله مملو است از «حاج‌رضوان»ها/ شهادت، زمینه‌ساز رویش‌های جبهه مقاومت اسلامی

حزب‌الله مملو است از «حاج‌رضوان»ها/ شهادت، زمینه‌ساز رویش‌های جبهه مقاومت اسلامی
جبهه مقاومت اسلامی و حزب‌الله مملو است از حاج‌رضوان‌ها. چه آنکه دشمنان جبهه مقاومت خود نیز می‌دانند هر قدر از فرماندهان و نیروهای حزب‌الله را به شهادت برسانند، با رویش‌های دیگری از جبهه مقاومت مواجه خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانا رضوی؛ سحرگاه امروز جمعه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه رسانه‌های جبهه مقاومت از شهادت مصطفی بدرالدین، معاون جهادی حزب‌الله لبنان بر اثر حمله وحشیانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مقر رزمندگان مقاومت در نزدیکی فرودگاه دمشق خبر دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانا رضوی,

 

,

*بدرالدین، جانشین «حاج رضوان»

, *بدرالدین، جانشین «حاج رضوان», *بدرالدین، جانشین «حاج رضوان»,

مصطفی بدرالدین ملقب به ذوالفقار مقاومت از جمله فرماندهان مقتدر و برجسته حزب‌الله بود که رشادت‌های وی از ابتدای جوانی چه در جریان اتهام‌زنی علیه وی پیرامون پرونده انفجار سفارت آمریکا در کویت و چه در همراهی رهبران مقاومت به اثبات رسیده بود. بدرالدین پس از به‌شهادت رسیدن عماد مغنیه ملقب به حاج رضوان، فرماندهی بخش نظامی جریان مقاومت اسلامی در لبنان را برعهده گرفت و طی هشت سال خدمت خالصانه خود چه در داخل مرزهای لبنان و چه در سوریه علیه دشمنان جبهه مقاومت مواضع پیروزمندانه‌ای را اتخاذ کند که از جمله آن می‌توان به آزادسازی شهر راهبردی یبرود در سوریه و همچنین شناسایی جاسوس‌های صهیونیستی-تکفیری اشاره کرد.

,

شهید بدرالدین که از سال‌ها قبل با اتهام واهی دست داشتن در ترور رفیق حریری مواجه بود و همواره مورد هجمه رسانه‌ای دولت‌های مرتجع منطقه قرار داشت، با همکاری همین دولت‌ها طی سال‌های اخیر به‌شدت از سوی سرویس‌های جاسوسی آمریکا و غرب رصد می‌شد و در عین حال توطئه‌های غربی‌ها در ترور وی بارها ناکام ماند اما در نهایت حمله مستقیم و تجاوزکارانه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه منجر به شهادت مظلومانه وی و تعدادی از نیروهای جبهه مقاومت شد.

,

 

,

*حزب‌الله مملو است از «حاج‌رضوان»ها

, *حزب‌الله مملو است از «حاج‌رضوان»ها, *حزب‌الله مملو است از «حاج‌رضوان»ها,

هراس صهیونیست‌ها و دولت‌های مرتجع منطقه از اقتدار فرماندهان قدرتمندی نظیر حاج رضوان و مصطفی بدرالدین آنچنان زیاد بوده که موجب اتحاد برخی رژیم‌های عربی با رژیم اشغالگر قدس شده است و این ائتلافِ باطل از سر استیصال درصدد ترور فرماندهان و چهره‌های شاخص رزمندگان حزب‌الله برآمده است؛ حال آنکه جبهه مقاومت اسلامی و حزب‌الله مملو است از حاج‌رضوان‌ها. چه آنکه دشمنان جبهه مقاومت خود نیز می‌دانند هر قدر از فرماندهان و نیروهای حزب‌الله را به شهادت برسانند، با رویش‌های دیگری از جبهه مقاومت مواجه خواهند شد و بنای الهی این است جریان مقاومت تا سرنگونی رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با قدرت و عزت به راه خود ادامه دهد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه