رئیس جمعیت هلال احمر شفت در گفتگو با صبح شفت :

اعضای چهارمین دوره شورای اجرایی هلال احمر شفت انتخاب شدند

اعضای چهارمین دوره شورای اجرایی هلال احمر شفت انتخاب شدند
رئیس جمعیت هلال احمر شفت گفت: چهارمین دوره انتخابات جمعیت هلال احمر شفت با حضور اکثریت اعضای فعال جمعیت هلال احمر شفت برگزار و اعضای شورای اجرایی و بازرس این جمعیت برای 4 سال انتخاب شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید غفاری در گفتگو با خبرنگار صبح شفت با بیان اینکه در هفته هلال احمر برنامه های متنوع در سطح شهرستان ارائه خواهیم نمود، اظهار کرد:  اجرای المپیاد طرح دادرسی امدادگران هلال احمر شفت منتخب در مسابقات استانی و شرکت در المپیاد ملی دادرسی در استان هم برای پسران و هم دختران بمناسبت این هفته در شهرستان اجرا نمودیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مجید غفاری در گفتگو با خبرنگار صبح شفت با بیان اینکه در هفته هلال احمر برنامه های متنوع در سطح شهرستان ارائه خواهیم نمود، اظهار کرد:  اجرای المپیاد طرح دادرسی امدادگران هلال احمر شفت منتخب در مسابقات استانی و شرکت در المپیاد ملی دادرسی در استان هم برای پسران و هم دختران بمناسبت این هفته در شهرستان اجرا نمودیم., صبح شفت, صبح شفت,

وی  اضافه کرد : در مسابقات اعیاد شهرستانی 2 مدرسه یکی دبیرستان پایه اول احمد سرگوراب و یک مدرسه دخترانه حضرت قاسم(ع) ملاسرا منتخب شرکت در المپیاد استانی گردیدند .

,

رئیس جمعیت هلال احمر شفت خاطرنشان کرد: جهت توان افزایش امدادگران از نظر علمی و عملی یک کارگاه آموزشی یک روزه برای امداد گران برگزار شد که افتخار میزبانی با جمعیت هلال احمر شفت بود که حدود 100 امدادگر از مسیر روستای  امام زاده ابراهیم پیاده روی و جنگل نوردی به همراه آموزش مکان یابی مصدوم و آموزش گره ها و حمل ها و CPR و همچنین نحوه برخورد با آسیب دیدگان آموزش های لازم  صورت گرفته شد و پس از نماز و بنابراین به 3 تیم که رتبه های لازم را کسب  نمودند جوایزی اهداء گردید.

,

غفاری تشریح کرد: طرح ویزیت رایگان جهت شناسایی افراد که دارای دیابت و فشار خون  بودند ،ایستگاه سلامت مدت یک روز در مرکز اصلی شهر مجامع با حضور امدادگران به مردم خوب شهرستان امدادرسانی گردید.

,

وی افزود: امروز جمعه 24 اردیبهشت چهارمین دوره انتخابات جمعیت هلال احمر شفت با حضور اکثریت اعضای فعال جمعیت هلال احمر شفت برگزار گردید تا 4 نفر بعنوان اعضای شورای اجرایی و یک نفر  بعنوان بازرس برای مدت 4 سال انتخاب شدند.

,

غفاری در خاتمه  ضمن تشکر از مسئولین شهرستان و امدادگران فعال جمعیت افزود : در طول هفته جمعیت هلال احمر جهت آشنایی عموم با جمعیت هلال احمر و اهداف آن دوره های کمکهای اولیه امداد در مدارس اجرا گردید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه