در نیمه شب‌های نوروز 93؛

نجوای عارفانه با معبود در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود

نجوای عارفانه با معبود در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شود
نجوای عارفانه با معبود در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز می‌شودرئیس اداره تبلیغات اسلامی و مناسبت‌های ویژه آستان قدس رضوی گفت: ویژه برنامه «مناجات با معبود» در نیمه شب‌های نوروز 93، ویژه عموم زائران در حرم مطهر رضوی اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود روحانی‌نژاد با بیان این خبر اظهارداشت: در ویژه برنامه مناجات‌خوانی شب‌های نوروز حرم مطهر رضوی، «سعید حدادیان»، «رضا زین‌العابدین » و «احمد واعظی» به مناجات‌خوانی می‌پردازند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

وی عنوان کرد: این ویژه برنامه برای عموم زائران بارگاه منور رضوی تدارک دیده شده و دو ساعت قبل از اذان صبح در رواق بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

,

 

,

روحانی‌نژاد بیان کرد: ساعات پس از زیارت، فرصت مغتنمی است تا در حریم قدسی عالم آل محمد(ص)، زائران به کسب معرفت و بهره‌مندی از دریای بیکران اندیشه و عرفان اسلامی مشغول شوند، از این رو ویژه برنامه «مناجات با معبود» برای عموم زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) در این ایام برگزار می‌شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه