امام جمعه موقت سمیرم:
صحبت از ارتباط با آمریکا نشان از نبود بلوغ سیاسی است
حجت الاسلام زینعلی صحبت از ارتباط با آمریکا را نشان از عدم بلوغ سیاسی دانست و گفت: چنین سخن هایی نشان دهنده عدم دشمن شناسی بوده و باید بدانیم که آمریکا و اسرائیل همواره به مسلمانان جهان خیانت کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سمنا، حجت الاسلام سجاد زینعلی در خطبه های نماز جمعه این هفته سمیرم با تبریک اعیاد شعبانیه و تبریک روز جوان گفت: جوانان باید توجه لازم به تهاجم فرهنگی برای رهایی از دام شیطان و دشمنان را داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمنا,وی با اشاره به سالروز اعلام موجودیت اسرائیل اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و اسرائیل با اشغال سرزمین فلسطین در چنین روزی اعلام موجودیت کرد و این روز به نام روز نکبت نام گرفت.
,حجت الاسلام زینعلی با اشاره به دسیسه ها جنایت های آمریکا و اسرائیل علیه مسلمانان جهان و ایران گفت: متاسفانه هنوز عده ای حتی با آگاهی از این خیانت ها و ظلم ها حرف از ارتباط با آنان زده و آنان را کدخدا می دانند.
,وی صحبت از ارتباط با آمریکا را نشان از عدم بلوغ سیاسی دانست و گفت: چنین سخن هایی نشان دهنده عدم دشمن شناسی بوده و باید بدانیم که آمریکا و اسرائیل همواره به مسلمانان جهان خیانت کرده اند.
,امام جمعه سمیرم با اشاره به پتانسیل نیروی جوان در کشور گفت: جوانی یک فصل بی بدیل است که توان آن جامعه را قادر به انجام هر عملی می کند و کشوری که به این نیرو بها و ارزش دهد موفق و روبه پیشرفت خواهد بود.
,وی از وزارت ورزش و جوانان خواست به مشکل اشتغال و ازدواج جوانان رسیدگی کند و افزود: این وزارت ورزش جوانان نیست بلکه وزارت ورزش و جوانان بوده و باید به دنبال استفاده از تمام پتانسیل جوانان باشد.
,حجت الاسلام زینعلی با انتقاد از بالا رفتن میانگین سن ازدواج جوانان در کشور گفت: جوانی می تواند حلال مشکلات کشور در زمینه های مختلف باشد اما این افزایش سن و عدم توجه به جوانان زمینه ساز بسیاری از مشکلات جامعه می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه