یادداشت
روز نکبت؛ روز تولد غده سرطانی اسراییل
14 می سالروز نکبت بارترین تولد دنیاست، تولدی که حاصل آن رژیم منحوس صهیونیستی است، روز نکبت اشاره به آغاز جنگی نابرابر؛ میان متجاوزان اسراییلی و مردم مسلمان فلسطین دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، 14 می سالروز نکبت بارترین تولد دنیاست، تولدی که حاصل آن رژیم منحوس صهیونیستی است، روز نکبت اشاره به آغاز جنگی نابرابر؛ میان متجاوزان اسراییلی و مردم مسلمان فلسطین دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,,
جنگی که اجباری بود و آوارگی هزاران نفر از مردم مظلوم و مسلمان فلسطین از خانه و کاشانه خود را به همراه داشت.
,,
بعد از برپایی اولین کنگره یهود در سال 1865 در سوییس و تصویب تشکیل دولت یهود در فلسطین ،مهاجرت صهیونیستها به این منطقه تحت حمایت سازمان جهانی صهیونیسم آغاز شد و بعد از جنگ جهانی اول این مهاجرت سرعت گرفت و با روی کار آمدن هیتلر و نازیسم ،بهانه ای برای رشد مهاجرت صعودی یهودیان به فلسطین به وجود آمد.
,,
در سال 1326 با صدور قطعنامه ای فلسطین را به دوبخش یهودی و فلسطینی تقسیم کرد و زمان کشتار و ترور جنایتکاران صهیونیستها آغاز گردید.
,,
وبعد از اینکه استعمار پیر(انگلیس) از فلسطین خارج شد صهیونیستها به سرکردگی دیوید گورین موجودیت رژیم غاصب صهیونیستی با نام اسراییل را اعلام کردند و بلوک شرق وغرب آنرا به رسمیت شناختند و آژانس یهود قطعنامه 181 را به عنوان سند شناسایی این رژیم استفاده کرد.
,,
واگر سهل انگاری و ترس و خودفراموشی کشورهای عربی نبود ؛ امروز شاهد این همه خون ریزی و جنایت در حق فلسطینیها نبودیم.
,,
در این سالهای متمادی تنها کشوری که مدافع حقوق مردم مظلوم فلسطین بوده و در مقابل جنایات اسراییل ایستاده ،نظام جمهوری اسلامی ایران به رهبری حضرت امام روح الله (ره)بود و بعد از ایشان با رهبری امام خامنه ای(مد ظله العالی) و برای اینکه حمایت خود را از آرمانهای مردم مسلمان نشان دهند روز جمعه آخر ماه رمضان را به عنوان روز قدس نامگذاری کردند تا مسلمانان دنیا متوجه قضیه فلسطین باشند و در کشاکش اتفاقات دنیا مسئله آزادی فلسطین به فراموشی سپرده نشود.
,,
,
حجت الاسلام رضا صادقی
]
ارسال دیدگاه