جهت کوتاه شدن دست دلالال از بازار گندم
کشاورزان هنگام تحویل گندم باید معرفی نامه جهادکشاورزی ارائه دهند
سرپرست اداره تعاون روستایی تفرش گفت: امسال برای اولین بار به منظور رفاه حال کشاورزان و کوتاه شدن دست دلالان، کشاورزان تفرشی می بایست در هنگام فروش گندم خود به مراکز خرید گندم در شهرستان، معرفی نامه ی خود از جهاد کشاورزی را ارائه نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعظم غفاری، سرپرست اداره تعاون روستایی تفرش در گفتگو با ندای تفرش در خصوص خرید گندم از کشاورزان گفت: امسال برای اولین بار به منظور رفاه حال کشاورزان و کوتاه شدن دست دلالان، کشاورزان تفرشی می بایست در هنگام فروش گندم خود به مراکز خرید گندم در شهرستان، معرفی نامه ی خود از جهاد کشاورزی را ارائه نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,غفاری افزود: تعاون روستایی با همکاری جهاد کشاورزی به منظور سهولت انجام کار برای کشاورزان، فرمهای شناسایی کشاورزی را تکمیل می کند و به صورت هفتگی به جهاد کشاورزی ارسال می کند تا معرفی نامه کشاورزان صادر شود.
,وی با بیان این مطلب که امسال خرید گندم از کشاورزان در 3 مرکز خرید در شهرستان تفرش انجام می شود، اظهار کرد: مرکز خرید اتحادیه تعاونی روستایی تفرش و مرکز خرید روستای شهراب گندمهای کشاورزان را به صورت تضمینی و با قیمت 12750 ریال خریداری و مرکز خرید در روستای فرک به صورت توافقی گندم ها را خریداری می کند.
,سرپرست اداره تعاون روستایی تفرش ادامه داد: خریداری گندم در شهرستان از اوایل تیرماه آغاز می شود و تا اوایل مهرماه ادامه دارد.
,غفاری با اشاره به میزان خرید گندم در تابستان امسال در تفرش بیان کرد: با توجه به نزول باران الهی و فراوانی گندم، پیش بینی می شود بیش از 2 هزار تن گندم به صورت تضمینی و 130 تن گندم به صورت توافقی خریداری شود.
,وی خاطر نشان کرد: با توجه به پیش بینی افزایش میزان خرید گندم به صورت تضمینی و ظرفیت کم انبارهای مراکز خرید گندم در تفرش، می بایست نهادهای مسئول توجه، نظارت و سرعت بیشتری در روند حمل و نقل گندمهای خریداری شده در مراکز خریداری گندم به سیلوهای استانی انجام دهند تا مشکلات سالهای قبل تکرار نشود.
,,
به گفته وی در تابستان 94، مقدار 1800 تن گندم به صورت تضمینی و 170 تن به صورت توافقی خریداری شده است. گندمهای خریداری شده به صورت تضمینی به سیلوهای استان مرکزی منتقل می شود و گندمهای خریداری شده به صورت توافقی به مصرف خود شهرستان می رسد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه