امام جمعه انزلی در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم جواد دوربین:
وقتی خانواده معظم شهدا را می بینم احساس اطمینان و قوت می کنم
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین گفت: بنده وقتی شما فرزندان شهید و خانواده معظم شهدا را می بینم احساس اطمینان و قوت می کنم ، دعا کنید خداوند مرگ ما را نیز شهادت در راه خودش قرار دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی امام جمعه بندرانزلی با خانواده اولین شهید مدافع حرم این شهرستان ؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار، جواد دوربین دیدار و از آنان دلجویی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی ,حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین در دیدار با این خانواده شهید با تبریک و تسلیت شهادت سرتیپ دوم جواد دوربین تصریح کرد: وقتی خداوند عزیزی را به عنوان شهید می پذیرد خانواده او نیز مورد توجه خداوند قرار خواهد گرفت ، خواسته های شما در درگاه خداوند متعال اجابت شده است ، از این فرصت استفاده کنید.
,وی همچنین اضافه کرد : برای پیروزی رزمندگان اسلام و نیروهای ما و سپاه عزیز ما در سوریه و عراق دعا کنید که ان شا الله خداوند مشکلات کشور و جامعه اسلامی را به برکت دعا شما خانواده شهدا برطرف نماید.
,امام جمعه بندرانزلی در ادامه این دیدار به رشادت های رزمندگان ایرانی در عراق و سوریه نیز اشاره کرد و گفت : دلاوری ها و از خود گذشتگی های نیروهای ایرانی در مناطق جنگی زبان زد است و حتی نیروهای حزب الله که نماد مقاومت هستند در مقابل نیروهای ما تواضع می کنند و مطمئنا اگر تاکنون دشمن نتوانسته پیروز میدان باشد به خاطر تلاش های همین نیروها است.
,حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین یادآور شد: شهید دوربین تکلیف خود را در زمان جنگ و در دوران خدمت خود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام داده بود و باوجود اینکه خود جز خانواده شهید بود ، باز به عرصه آمد و این بسیار با ارزش و قابل تقدیر است.
,وی همچنین خطاب به فرزندان شهید تاکید کرد : هیچگاه احساس نکنید اگر پدر از شما گرفته شده است خللی در زندگیتان ایجاد می شود ، خداوند می فرمایید خود متکلف فرزند شهید و خانواده او خواهد بود ، چه افتخاری بالاتر از این ؟
,امام جمعه بندرانزلی در ادامه متذکر شد : مبادا از روی بی توجهی اظهار شکوه کنید بلکه از این فرصت استفاده کنید و ما را نیز دعا کرده تا توفیق خدمتگزاری شما عزیزان را داشته باشیم.
,حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین در پاسخ به سخن فرزند ارشد شهید که گفت ما «وقتی شما را می بینیم احساس آرامش می کنیم» اظهار کرد: بنده نیز وقتی شما فرزندان شهید و خانواده معظم شهدا را می بینم احساس اطمینان و قوت می کنم ، دعا کنید خداوند مرگ ما را نیز شهادت در راه خودش قرار دهد.
,وی همچنین در ادامه گفت و گو خود با فرزند شهید افزود: اگر جای پدر را از لحاظ اخلاق ، روش و شیوه و سیره او پر کنید او را دل شاد خواهید کرد.
]
ارسال دیدگاه