مسئول اداره میراث فرهنگی شهرستان پاوه خبر داد:
برپایی جشنواره پخت غذاهای محلی به مناسبت هفته میراث فرهنگی در پاوه
مسئول اداره میراث فرهنگی شهرستان پاوه از برپایی جشنواره پخت غذاهای محلی به مناسبت هفته میراث فرهنگی در شهر باینگان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هزار ماسوله، رئیس اداره میراث فرهنگی پاوه در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار داشت: اداره میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری شهرستان پاوه در نظر دارد به مناسبت روز جهانی موزه وهفته میراث فرهنگی اقدام به برگزاری جشنواره پخت غذاهای محلی با همکاری گروه نیک اندیشان باینگان وحضور زنان شهرباینگان بنماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هزار ماسوله,,
هادی شریفی افزود: این اداره در نظر دارد در این هفته اقدام به برپایی نمایشگاه هنرهای دستی از صنعتگران درمحل موزه مردمشناسی در طول این هفته ونیز پاکسازی محدوده اطراف اکوکمپ ساتیار وروستای ساتیاری وهمچنین برگزاری یکدوره بازیهای بومی ومحلی در روستای ساتیاری نماید.
,,
وی گفت: در نظر داریم با همکاری کوهنوردان ودوستداران گردشگری ومحیط زیست برنامه صعود یک روزه به ارتفاعات شاهو را نیز برگزار نماییم.
,,
وی ادامه داد: هدف از این برنامه ها شناساندن منطقه به مردم وگردشگران و اعلام آمادگی شهرستان برای پذیرایی از مسافران در این فصل از سال می باشد.
,:
,


, 
, ]
ارسال دیدگاه