امام جمعه موقت آیسک:
اقدام "اشتون"خارج از عرف دیپلماتیک در دنیا بود.
حجت السلام و المسلمین مجتبی موسوی امام جمعه موقت آیسک با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا س گفت:متاسفانه ایام مظلوم واقع شده و لازم است تا برنامه ریزی گردد تا سوگواری ها و مراسمات به خوبی برگزار گردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سرایان بیدار حجت السلام و المسلمین مجتبی موسوی امام جمعه موقت آیسک با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا س گفت:متاسفانه ایام مظلوم واقع شده و لازم است تا برنامه ریزی گردد تا سوگواری ها و مراسمات به خوبی برگزار گردد.
وی با اشاره به اینکه اولین رکن ایمان معرفت و شناخت است معرفت نسبت به خدا,ائمه اطهار,قرآن و حقیقت وجودی خودمان.اگر خداوند را بشناسیم و به وجود و قدرت وی معرفت پیدا کنیم در تمام جنبه های زندگی به اعتماد می کنیم وبیشتر هر چیزی و کسی به او اعتماد پیدا می کنیم.اگر می خواهیم زندگی بهتر داشته باشیم باید کلام اهل بیت و قرآن سرلوحه کارمان باشد.خطیب جمعه آیسک با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با فعالان اقتصادی گفت:معنای اقتصاد مقاومتی این است که اقتصادی داشته باشیم که هم روندی رو به رشد باشد و اینکه از آسیب پذیری دور باشد چرا که امروز یکی از جبهه های نبر دشمن با ما بحث اقتصادی و تحریم است که برای پیروزی در این جبهه میباست اقتصادمان را مقاوم کنیم اما مسولیت ما این است که به زودتر ثمر دادن این موضوع کمک کنیم که یکی از راه های آن اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از مصرف گرایی در جامعه است و جلو ریخت و پاش ها گرفته شود.
وی با اشاره به نگرانی رهبر انقلاب از وضعیت فرهنگی کشور گفت:یکی دیگر از جنبه های دشمن علیه ما جبهه فرهنگی است و متاسفانه بعضی وقت ها موفق هم عمل کرده در مورد مسایل پیش آمده اهانت روزنامه و.....چه کسی پاسخگوست؟
وی با اشاره به سفر اشتون به ایران گفت:حفظ استقلال و عزت کشور وظیفه تمامی ارگان ها و وزارت خانه های کشور است اما در این سفر اتفاقاتی رخ داد و معلوم شد آنها اهداف دیگری را دنبال می کنند.اگر این دیدار ها با هماهنگی مسولین بود که آنها باید پاسخگو باشند و اگر بدون اطلاع آنها بوده است این اقدام خودسرانه خارج از عرف دیپلماتیک در دنیاست.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه