اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وضعیت مدارس در چهارشنبه سوری

وضعیت مدارس در چهارشنبه سوری
معاون سلامت آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل جلسه کارگروه ایمنی و پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری استان‌ها با موضوع کاهش اثرات حوادث و سوانح مرتبط با آتش‌سوزی گفت: «لوح‌‌های فشرده آموزشی درباره حوادث چهارشنبه آخر سال به مدارس شهر تهران فرستاده شده است.»
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، روزنامه ایران: معاون سلامت آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل جلسه کارگروه ایمنی و پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری استان‌ها با موضوع کاهش اثرات حوادث و سوانح مرتبط با آتش‌سوزی گفت: «لوح‌‌های فشرده آموزشی درباره حوادث چهارشنبه آخر سال به مدارس شهر تهران فرستاده شده است.»

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


 آموزش و پرورش همه‌ساله تدابیر ویژه‌ای برای کاهش حوادث چهارشنبه آخر سال دارد، امسال هم تدابیری با هدف ترویج فرهنگ ایمنی و کاهش خسارات جانی و مالی اندیشیده است.‌ در همین راستا در هر منطقه کمیته‌ای به نام کمیته سلامت با موضوع کاهش اثرات حوادث و سوانح مرتبط با چهارشنبه آخر سال یا آتش‌سوزی اتخاذ شده تا ایمنی مناسب برای مدارس فراهم شود. همچنین توجیه و آگاه‌سازی دانش‌آموزان و اولیا از طریق دعوت از کارشناسان آتش‌نشانی، هلال‌احمر، اورژانس و نیروی انتظامی در برنامه‌های صبحگاهی مدارس و کلاس‌های آموزشی خانواده در دستور کار مدارس قرار گرفته است.

دکتر محمد چینیان افزود: «آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی پیام‌های مرتبط با استفاده از ظرفیت موجود استانی و محلی، اجرای برنامه اطفای حریق، تخلیه اضطراری و پناه‌گیری با اولویت مدارس مجری طرح دانش‌آموز آماده در روزهای سخت (دادرس)، از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش برای مدارس است.»

به گفته وی، ارائه آموزش‌های ایمنی و بهداشتی (نظری - عملی) برای دانش‌آموزان، والدین و کارکنان مدرسه با دعوت از کارشناسان آتش‌نشصانی، هلال‌احمر، اورژانس و غیره، برگزاری انواع مسابقات، نمایشگاه و برنامه‌های فرهنگی مرتبط با موضوع و اختصاص بخشی از کلاس‌های درس به موضوع حوادث شب چهارشنبه آخر سال، راهکارهای کاهش خسارات و اقدام مناسب جایگزین از دیگر تدابیر اتخاذ شده است.

همچنین به منظور کاهش سوانح چهارشنبه آخر سال سازمان آتش‌نشانی توصیه‌هایی را به شهروندان ارائه کرده است. سازمان آتش‌نشانی از مدارس خواست به دانش‌آموزان اصول و روش‌های پیشگیری از حوادث مربوط به استفاده از موادمحترقه منفجره و آتش‌بازی را به‌طوری که محتوای آن با توانایی‌ها و روحیات آنان مطابقت داشته باشد آموزش دهند.

بنابر اعلام سازمان آتش‌نشانی کودکان و افراد مسن و زنان باردار و بیماران قلبی بیشترین آسیب را از صدای انفجار مهیب موادمحترقه می‌بینند. همچنین افراد باید از پریدن روی آتش با لباس‌هایی از جنس پلاستیک خودداری کنند چراکه احتمال آتش‌ از گرفتن این گونه پوشاک بیشتر است. به‌طوری که هرسال شماری از نوجوانان و جوانان که 90 درصد آن هم پسران هستند و بیشتر در گروه سنی 18 تا 20سال در این روز دچار آسیب و سوختگی می‌شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه